ATS Official MP geldiği için TruckersMP ban affı yapar mı?

Emri

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.592
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki resmi multiplayer beta olarak geldi. Temmuz ayında kesin olarak çıkması bekleniyor. Bu durumda TruckersMP ban affı yapma ihtimali var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek trafikte gece farların kapalı mı gidiyorsun ?
Evet, hastasıyım milletin başına bela olmanın. Hatta o kadar sapkınlığım var ki genelde gözüme bant takarak sürüyorum.

- Üstteki kısım ironidir. -

Oyunu gerçekçi bir şekilde oynamak zorunda olduğumu hissetmiyorum. Beni kısıtlamamayı düşünebilirsin.
 
Son düzenleme:
Evet, hastasıyım milletin başına bela olmanın. Hatta o kadar sapkınlığım var ki genelde gözüme bant takarak sürüyorum. Oyunu gerçekçi bir şekilde oynamak zorunda olduğumu hissetmiyorum. Beni kısıtlamamayı düşünebilirsin.

O zaman sizin ehliyet almamanız da lazım trafikte hem hız yapacaksın hem de radar cezası yedim diye kuralları yanlış bulacaksın. Kuralların tek ağır maddesi modifiye. Resmi kurallara uygun davranmazsanız https://www.google.com/url?sa=t&rct...=eTw5EGkjih8&usg=AOvVaw177QnqVZSGQtdRIc7Tftz0
kendinizi burada görebilirsiniz.

 
O zaman sizin ehliyet almamanız da lazım trafikte hem hız yapacaksın hem de radar cezası yedim diye kuralları yanlış bulacaksın. Kuralların tek ağır maddesi modifiye. Resmi kurallara uygun davranmazsanız .https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjUwODf-evwAhV7hf0HHQbGBnkQtwIwAHoECAIQAw&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsZpaDUs_2VQ&usg=AOvVaw13kLYaUhFJroIB6Adiumll
kendinizi burada görebilirsiniz.

Dostum CS'de birini öldürdüğüm için hapse atılmam ile bu dediğinin ne farkı var? Adı üstünde "OYUN". Türkçe sözlük ihtiyacınızı giderebilirim?
 
Dostum CS'de birini öldürdüğüm için hapse atılmam ile bu dediğinin ne farkı var? Adı üstünde "OYUN". Türkçe sözlük ihtiyacınızı giderebilirim? CS'de her sunucunun farklı kuralları yok mu? GTA5 RP sunucularında adam mı öldürüyorsun.
Evet, hastasıyım milletin başına bela olmanın. Hatta o kadar sapkınlığım var ki genelde gözüme bant takarak sürüyorum. Oyunu gerçekçi bir şekilde oynamak zorunda olduğumu hissetmiyorum. Beni kısıtlamamayı düşünebilirsin.Hocam A2 Türkçe ile yazdığınız bu yazıdan dolayı tebrik ederim.
 

Geri
Yukarı