Sürprizbozan Attack on Titan finali hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Hiçbir film ya da dizide bu kadar üzüldüğümü, değişik duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. Aynı zamanda ne olduğunuda anlamadım pek. Birisi iyicene açıklayabilir mi?

sanırım animede en sevdiğim karakter oydu, ölünce gerçekten acayip bir boşluğa düştüm. Ölümü mangaya göre çok güzeldi bu arada, Ancak sonra afterlife gibi bir yere gitmesi biraz olsa da mutlu etti.

Hiçbir film ya da dizide bu kadar üzüldüğümü, değişik duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. Aynı zamanda ne olduğunuda anlamadım pek. Birisi iyicene açıklayabilir mi?

sanırım animede en sevdiğim karakter oydu, ölünce gerçekten acayip bir boşluğa düştüm. Ölümü mangaya göre çok güzeldi bu arada, Ancak sonra afterlife gibi bir yere gitmesi biraz olsa da mutlu etti.
Eren dünyanın tamamını öldürmeliydi.

Hange kurtarma uçağı için kendini feda etti, mangaya göre sonun yaşanması için de uçaktakiler oraya gitmesi gerekiyordu. Eren'in başı kesildi ama döngü devam edecek.

Ana karakteri hiç önemsemedim nedense, en çok Armin'i ve Hange'yi sevdim ben.

Eren dünyanın tamamını öldürmeliydi.

Bilmiyorum ya, zor bir karar. Masumlar var ama onlarda hep şeytan olarak gördü ve öldürdü insanları.

Hange kurtarma uçağı için kendini feda etti, mangaya göre sonun yaşanması için de uçaktakiler oraya gitmesi gerekiyordu. Eren'in başı kesildi ama döngü devam edecek.

Ben tam anlamadım sonu, her şey yeniden mi yaşanacak şimdi? Devler vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Animenin sonunda tekrar mağarayı gösteriyor, her şey kendini tekrar edecek. Taşıyıcı ölmüş olabilir ama bir başka taşıyıcıyla geri gelebilir. Tüm insanlığı yok etse bile döngü tekrar devam eder. Eren oldukça iyi bir ana karakter, en iyiler arasına girer bana göre. Ben Levi'yi daha çok seviyorum ama.

Evet. Zaten Eren'in amacı dünyayı kurtarmak değil mikasa ve armine iyi bir hayat yaşatmaktı.

Vay be, iyi bir son değil yani, her türlü devler tekrar gelecek. Bunu önlemenin bir yolu yok.

Bence finali güzeldi. Demon Slayerdeki gibi "Yaşasın, iblisleri yendik. Eve gidelim!" gibi klişe bir final yerine böyle bir final tercih ederim.
Yok kötü demedim, sadece biraz daha iyi bitmesini isterdim.

Dünyanın tamamını yok edip geçmeliydi. Arkadaşları ihanet etti ona. Sonuna kadar Eren'in arkasında olmaları gerekiyordu.

Hayır dünyanın kalanını sağ bıraktılar da ne oldu? İnsanlar savaşmak için silah üretmeye devam ettiler. E o zaman neye yaradı Eren'in ölmesi? Pişmanlıklar içinde ağlaya ağlaya öldürdüler ana karakteri.

Dünyanın tamamını yok edip geçmeliydi. Arkadaşları ihanet etti ona. Sonuna kadar Eren'in arkasında olmaları gerekiyordu.

Hayır dünyanın kalanını sağ bıraktılar da ne oldu? İnsanlar savaşmak için silah üretmeye devam ettiler. E o zaman neye yaradı Eren'in ölmesi? Pişmanlıklar içinde ağlaya ağlaya öldürdüler ana karakteri.

Erenin amaci basindan beri yalnizca arkadaslarini kurtarmakti ve basarili oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı