Attack On Titan, tarihin en iyisidir

Anime izlemediğim için yorum yapmam pek mantıklı olmaz ancak bence kötü. Legend of the Galactic Heroes bence daha iyi bir anime.

Anime izlemediğim için yorum yapmam pek mantıklı olmaz ancak bence kötü. Legend of the Galactic Heroes bence daha iyi bir anime.
Söylediğiniz anime fersah fersah kaliteli bir animedir bu arada.

Söylediğiniz anime fersah fersah kaliteli bir animedir bu arada.
Siyaset okumamdan ve askeri strateji özel alanlarımdan birisi olmasından kaynaklı animeyi bayağı beğendim ancak henüz bitiremedim. Sınavlar var diye zaman bulamıyorum.

Siyaset okumamdan ve askeri strateji özel alanlarımdan birisi olmasından kaynaklı animeyi bayağı beğendim ancak henüz bitiremedim. Sınavlar var diye zaman bulamıyorum.
Bende başlamayı düşünüyordum ama animelere dönemlik ilgi duyduğum için bu aralar izlemiyorum bir şeyler.

Tarihin en overrated serilerinden biri aot fan kitlesi sağ olsun özellikle ülkemizde ayrı bir overrated seviyesinde. Hayatında 30 40 anime izlememiş insanlar gelmiş aot en iyi anime diye geziniyor komik. .d
Bana diyorsanız 100’den fazla anime izlemişimdir ve onlarca da manga okumuşumdur hocam yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

Cidden saydığınız yapımlar mı AoT'dan daha iyi ? Teşekkür ederim 30 saniyeliğine güldürdünüz beni.

Steins;Gate'dir, AOT veya herhangi bir anime (birkaç seri hariç, o serileri sayabilirim fakat yine de bir Sgate değiller.) Steins;Gate ile karşılaştırılamaz

Zevkler tartışılmaz. AOT gerçekten aşırı iyi bir anime benim de ilk 5'ime girer. Benim birincim One Piece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…