Attack On Titan, tarihin en iyisidir

Hocalar gerek müzikali, gerek aksiyonu, gerek hikayesi, gerek yarattığı hype, gerekte son sezonlarda geçmişte ki her şeyi mükemmel bağlaması olsun Attack On Titan tarihin en iyi animesidir. diye düşünüyorum.
Sırf new gen anime diye kötülemek hata diye düşünüyorum. One piece, naruto ya da Bleach gibi animelerde güzeldir fakat objektif olursanız AOT'un bunlardan çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bir şey siz daha çok seviyorsunuz diye daha iyi demek değildir.
Herkese hayırlı forumlar, hayırlı akşamlar diliyorum.
Anime izlemediğim için yorum yapmam pek mantıklı olmaz ancak bence kötü. Legend of the Galactic Heroes bence daha iyi bir anime.

Siyaset okumamdan ve askeri strateji özel alanlarımdan birisi olmasından kaynaklı animeyi bayağı beğendim ancak henüz bitiremedim. Sınavlar var diye zaman bulamıyorum.
Bende başlamayı düşünüyordum ama animelere dönemlik ilgi duyduğum için bu aralar izlemiyorum bir şeyler.

Tarihin en overrated serilerinden biri aot :D fan kitlesi sağ olsun özellikle ülkemizde ayrı bir overrated seviyesinde. Hayatında 30 40 anime izlememiş insanlar gelmiş aot en iyi anime diye geziniyor komik. .d
Bana diyorsanız 100’den fazla anime izlemişimdir ve onlarca da manga okumuşumdur hocam yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

nhk ni youkoso kaze no tani nausicaa jojo part 5 onizuka 5.sıraya şimdi izlesem koymam ama 10 yıldır falan izlememin hatrına one piece koyarım daha cok manga okuyom

sadece shounen olarak aklıma sadece 5 dakika düşününce (hxh op 5jojo chainsawman fmab saiki spyxfamily frieren onizuka trigun) 14 anime geldi muhtemelen en iyi 50 60 anime icinde degildir aot
Cidden saydığınız yapımlar mı AoT'dan daha iyi ? Teşekkür ederim 30 saniyeliğine güldürdünüz beni.

Steins;Gate'dir, AOT veya herhangi bir anime (birkaç seri hariç, o serileri sayabilirim fakat yine de bir Sgate değiller.) Steins;Gate ile karşılaştırılamaz

Hocalar gerek müzikali, gerek aksiyonu, gerek hikayesi, gerek yarattığı hype, gerek de son sezonlarda geçmişte ki her şeyi mükemmel bağlaması olsun Attack on Titan tarihin en iyi animesidir. Diye düşünüyorum.
Sırf New gen anime diye kötülemek hata diye düşünüyorum. One Piece, Naruto'ya da Bleach gibi animelerde güzeldir fakat objektif olursanız AOT'un bunlardan çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bir şey siz daha çok seviyorsunuz diye daha iyi demek değildir.
Herkese hayırlı forumlar, hayırlı akşamlar diliyorum.

Zevkler tartışılmaz. AOT gerçekten aşırı iyi bir anime benim de ilk 5'ime girer. Benim birincim One Piece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı