Attack Shark gerçekten iyi mi?

Jipple

Centipat
Son zamanlarla sosyal medyada karşıma bu markanın ürünleri çıkmaya başladı. Abartılıyor mu yoksa gerçekten çok mu iyi merak ediyorum. Açıkçası diğer bilindik markalarla (Logitech, Razer vb.) Kıyaslandığını hatta iyi olduğunu iddia eden şeylerde gördüm.

Son zamanlarla sosyal medyada karşıma bu markanın ürünleri çıkmaya başladı. Abartılıyor mu yoksa gerçekten çok mu iyi merak ediyorum. Açıkçası diğer bilindik markalarla (Logitech, Razer vb.) Kıyaslandığını hatta iyi olduğunu iddia eden şeylerde gördüm.

Attack Shark gerçekten kötü.

Hayir iyi degil. Cogu urunu kronik sorunlu belirli istisna urunleri haric. Alinacak modelleride kazik fiyatlarda. Yani alinmaz.

Attack Shark gerçekten kötü.

2-3 modeli kötü diye markayı kötülemek pek doğru olmaz daha iyi modelleride var kötü modelleride var ortalama bir marka Ajazz'dan falan farkı pek yok zaten böyle markalar genel olarak aynı fabrikada üretiliyor marka falan basıyolar elimize ulaşıyor böyle konularda hizmet kalitesi falan ortaya giriyor.

X3 kullanıyorum şu ana kadar sorunu yok, özellikle V2 halinde hiç sorun yok, V1 hali için çözümleri var.

Ben bir sorun yaşamadım, ancak bu fiyatlara alınmaz.
Fiyat bakılmaksızın tercih edebilirsiniz, ben bedava gibi bir fiyata aldım.

Bir yeri kaliteli bir yeri kalitesiz şekilde ürün üretimi yapıyorlar maalesef kronik hataları mevcut oluyor tabii hatasız ürünü de vardır çok F/P olmadığı için şu aralar dikkat çekmiyor.

2-3 modeli kötü diye markayı kötülemek pek doğru olmaz daha iyi modelleride var kötü modelleride var ortalama bir marka Ajazz'dan falan farkı pek yok zaten böyle markalar genel olarak aynı fabrikada üretiliyor marka falan basıyolar elimize ulaşıyor böyle konularda hizmet kalitesi falan ortaya giriyor.

Orası öyle hocam, bende Attack Shark'ın klavyesini kullanıyorum. Ama daha iyi olan markalar varken Attack Shark geride kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı