Attack Shark K75 klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan egemebb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 184
  • Görüntüleme 12.342
Wraithtte keycapsler 200 TL indirimde keycaps alacaksan kaçırma derim. Royal Kludge R75 de şu an hala 2 k haberin olsun.

Aldım elimde şu an sana onunla yazıyorum sesi güzel daha detaylı incelemedim ama ancak arkasında jelatin bende yok? Sadece tek renk var galiba.

Aldım elimde şu an sana onunla yazıyorum sesi güzel daha detaylı incelemedim ama ancak arkasında jelatin bende yok? Sadece tek renk var galiba.

Yazılımını nereden indirebilirim siz nereden indirdiniz.

İndirdim 3 tane modu var herhalde biri oyun modu diğer ikisini anlamadım?

Son düzenleme:

Driverin fotoğrafını atar mısın? Bu arada klavyenin arkasındaki ziyoulang etiketi varsa sök yapıştırıcı olacak ama zamanla gidiyor o etiketi sökünce orijinal Attack Shark etiketi çıkıyor.

Driverini nasıl atacağım?

Bir de ingililzce Q nasıl çevireceğim Türkçe Q da şu an bende.

Türkçe inik değilmiş bende indirdim Windows+boşluk ile değişiyor. Sadece kafamda acaba kullanılmış ürün mü geldi? Arkasındaki jelatin yok.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-02-21 saat 14.11.28_3bab625f.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-21 saat 14.11.28_3bab625f.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Görsel 2025-02-21 saat 14.11.28_e798215b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-21 saat 14.11.28_e798215b.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Türkçe inik değilmiş bende indirdim Windows+boşluk ile değişiyor. Sadece kafamda acaba kullanılmış ürün mü geldi? Arkasındaki jelatin yok.

Hocam tam olarak jelatinin nerede olması gerekiyor bir örnek atar mısınız? Bu normali çünkü.

Ben oyun modu vs görmedim ama sadece tek renk yok bir sürü mod var driverdan incele.

Nasıl bir jelatin? Eğer attığım gibi ise evet o çıkarılmış geliyor nedeni ise vooka ürünü kendi yapmış gibi göstermesi ama ürün orijinal Attack Shark K75 jelatini çıkarma nedeni ise arkasına dediğim ziyoulang etiketi yapıştırmak için çıkarılmış.
Screenshot_2025-02-21-16-41-50-106_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
Arkasındaki o etiketi çıkarırsanız orijinal attack shark etiketi görürsünüz.

Nasıl bir jelatin? Eğer attığım gibi ise evet o çıkarılmış geliyor nedeni ise vooka ürünü kendi yapmış gibi göstermesi ama ürün orijinal Attack Shark K75 jelatini çıkarma nedeni ise arkasına dediğim ziyoulang etiketi yapıştırmak için çıkarılmış.Eki Görüntüle 2429200 arkasındaki o etiketi çıkarırsanız orijinal Attack Shark etiketi görürsünüz.

Videolar da izlediğimde jelatin söylüyorlardı dediğin gibi normel SE sorun yok.

Hocam tam olarak jelatinin nerede olması gerekiyor bir örnek atar mısınız? Bu normali çünkü.

Ben oyun modu vs görmedim ama sadece tek renk yok bir sürü mod var driverdan incele.

Oyun modu dediğim Windows'u kapatıyor oyunda açılıyor ya yanlışlıkla FN * Windows yaptığında kapanıyor tıkladığında açılmıyor.

Driveri inceledim güzel renk ayarları varmış şarkıya uygun hareket eden tarzında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı