Elektronik Attack Shark R1 Wireless Gaming mouse vergisiz 33TL!

Yarım saattir malmal bakıyorum AJ159 u nasıl alıcam diye. Link varmış meğersem.
Şöyle bırakayım benim gibi aramayın.

Hocam Attackshark mı ajazz mı hangisini alayım. Bende alıcaktım tam siparişi veriyodum son anda gördüm mesajları.

Yarım saattir malmal bakıyorum AJ159'u nasıl alacağım diye. Link varmış meğerse.

Hocam Attack Shark mı Ajazz mı hangisini alayım. Bende alacaktım tam siparişi veriyordum son anda gördüm mesajları.

AJ159 r1'den çok daha iyi, zaten yukarıda da konuyu falan bıraktım.

Yarım saattir malmal bakıyorum AJ159 u nasıl alıcam diye. Link varmış meğersem.

Hocam Attackshark mı ajazz mı hangisini alayım. Bende alıcaktım tam siparişi veriyodum son anda gördüm mesajları.
Hocam bu Ajazz markalı mouse un indirimi ne kadar sürer? R1'i iade edip onu almayı düşündüm ancak para iadesi en erken 29 Mart diyor 1 hafta sonrası yani.

Hocam bu Ajazz markalı mouse un indirimi ne kadar sürer? R1'i iade edip onu almayı düşündüm ancak para iadesi en erken 29 Mart diyor 1 hafta sonrası yani.

Bir süresi yok diye biliyorum, varsa da hiçbir yerde yazmıyor. Uzun süredir olan bir şey. Temu'nun yeni kullanıcılara ikramiyesi gibi düşün.

Bir süresi yok diye biliyorum, varsa da hiçbir yerde yazmıyor. Uzun süredir olan bir şey. Temu'nun yeni kullanıcılara ikramiyesi gibi düşün.
Tamamdır sağolun.

Hocam yeni kullanıcı olmadığım için indirimden faydalanamıyorum, nasıl yeni kullanıcı gibi görünebilirim ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı