Temu yeni kullanıcılara 700TL indirim veriyor ve bu indirimler içinde bu fare de bulunuyor. Vegilerle 400 TL gibi bir fiyata denk geliyor.
ATTACK SHARK R1 Wireless Gaming Mouse
Temu yeni kullanıcılara 700TL indirim veriyor ve bu indirimler içinde bu fare de bulunuyor. Vegilerle 400 TL gibi bir fiyata denk geliyor.
dvp4382 kodunu arama kısmına girip bakabilirsiniz.Hiç alışveriş yapmadım 660TL diyor.
Çok teşekkür ederim cidden oldusipariş verdim direkt, yanına 2 tane de ürün bedava verdi kupon ile
![]()
435.58 TL tuttu hocam.Hocam kaç TL tuttu toplam?
Linke tıklamadan sadece Temu üzerinden bu kodu aratırsak da oluyor mu? Bir de illa yeni hesap mı olması gerek yoksa sipariş vermeyen hesapta da oluyor mu?
Hocam ben baktım da 2 ürünü bedava verme olayını göremedim.Çok teşekkür ederim cidden olduSipariş verdim direkt, yanına 2 tane de ürün bedava verdi kupon ile
![]()
Sipariş vermeyen hesap oluyor. Arama kısmına yazarsanız bu mouseyle beraber 700 TL indirim uygulanan diğer ürünleride görebilirsiniz.
Hocam ben baktım da 2 ürünü bedava verme olayını göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.