Elektronik Attack Shark R1 Wireless Gaming mouse vergisiz 33TL!

Diğerini iptal etsem para anında yatar mı acaba?

Geç yatabilir para. İptali kabul edecek, parayı gönderecek, para bankaya yatacak sonra hesaba yatacak biraz uzun bir işlem. Ekstra paranız varsa ve gerçekten aradaki fark sizin için uygunsa iptal edin yenisini alın. Ben FPS oyuncusuyum benim için fark ettiriyor. O yüzden bekledim. Yoksa gündelik oyunlar vesaire için değer mi göreceli.

Temu'yu ilk defa kullanıyorum. AJ159 Pro'yu sepete ekleyince ve ödemeden önceki sürece gelince 1.609 TL çıkıyor. Bilmediğim bir durum mu var yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum? İlk defa kullandığım için biraz yabancı kaldım uygulamaya, yardımcı olabilir misiniz?

Temu'yu ilk defa kullanıyorum. AJ159 Pro'yu sepete ekleyince ve ödemeden önceki sürece gelince 1.609 TL çıkıyor. Bilmediğim bir durum mu var yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum? İlk defa kullandığım için biraz yabancı kaldım uygulamaya, yardımcı olabilir misiniz?
İlk defa kullanıyorum dediğiniz için o telefondan sipariş verilmediğini varsayıyorum.
-Temuyu silin
-Linkten çarkı çevirin ve temuyu yükleyin
-0 bi hesap açın
Bunları sırayla yaparsanız düşer büyük ihtimal.

Üstat mesaja girer girmez aldım iyi mi yaptım kötü mü emin değilim birisi fikir versin AJ159 PRO aldım 800 TL 'ye geldi normal mi yani indirimde almış oldum mu?

İlk defa kullanıyorum dediğiniz için o telefondan sipariş verilmediğini varsayıyorum.
-Temuyu silin
-Linkten çarkı çevirin ve temuyu yükleyin
-0 bi hesap açın
Bunları sırayla yaparsanız düşer büyük ihtimal.
Peki fiyatı ne olması gerekiyor, doğru sonuç olması için soruyorum.
Bir de ürünü seçtikten sonra herhangi bir seçeneği seçmemiz fark ediyor mu?

Seçenek işaretlemeyeceksiniz. 33₺ gibi bir şey gözükecek düz fiyatı. Prosu da 170₺ gözükecek. Sepette de vergiyle artacak 800₺ civarı.

Ajazz AJ159 Pro 8KHz modleini aldım şimdi. Ürün 169₺ mi neydi. Vergi beraberinde 800₺ ödedim. Normalde Razer Viper Mini kullanıyorum. Çok bilgi sahibi değilim inşallah daha iyidir.

2.png

1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı