Elektronik Attack Shark R1 Wireless Gaming mouse vergisiz 33TL!

Teşekkür ederim hocam siparişi geçtim bile, sesi hosuma gitti Aula F75'e benziyor. Ayrıca İyzico olayını da hallettim hesabımda 510 TL bakiye var şu an. Klavye de kaliteli cıkar da bizi yanıltmaz umarım.

Hocam emin ol yanıltmayacağına, iyi güzel olmuş 1600 TL'ye Wireless bedava. Klavyeyi araştırdım kötü değil, Wireless kopması çift basma vs en ufak bir sorun yaşayan bir kişi yok bu klavyede. Yabancı anlamda da araştırdım yok gerçekten, switch de kaliteli yani yanıltma ihtimali yok diyebilirim. Zaten bana da klavyelerde bayağı bilgili olan @egemebb önerdi bende öyle keşfetmiş oldum. İkimiz de öneriyorsak bir sıkıntı yok demektir. Bir iki haftaya zamlı bile görebilirsin bu klavyeyi, ikimizin de ihtiyacı yoktu ama fiyatı kalitesine göre kaçmaz başka da bulunmaz.

Hocam emin ol yanıltmayacağına, iyi güzel olmuş 1600 TL'ye Wireless bedava. Klavyeyi araştırdım kötü değil, Wireless kopması çift basma vs en ufak bir sorun yaşayan bir kişi yok bu klavyede. Yabancı anlamda da araştırdım yok gerçekten, switch de kaliteli yani yanıltma ihtimali yok diyebilirim. Zaten bana da klavyelerde bayağı bilgili olan @egemebb önerdi bende öyle keşfetmiş oldum. İkimiz de öneriyorsak bir sıkıntı yok demektir.
İkimize de hayırlı olsun o zaman. Güle güle kullanın ben yurtdışı fiyatlarına baktım vergisi kargosu vs üzerine bindiğinde en az 3k yı buluyor.

İkimize de hayırlı olsun o zaman. Güle güle kullanın ben yurt dışı fiyatlarına baktım vergisi kargosu vs üzerine bindiğinde en az 3K'yı buluyor.

Hocam tabii ki öyle, zaten kalite olarak 2.5 3 klık kalitede Wireless'ı da katarsak. Araya pazar günü ve bayram girmese iyi olurdu, yaklaşık 1 haftaya görüşlerimi yazarım bende.

Şu anda bu atacağım klavye 1600 TL'ye alınıyor, ve gerçekten rakiplerinin 3 4 katı. Ve bu 1600 TL olayı yarın bitecek, ve 2100 TL'ye alabileceksin. 2100 TL'ye alıyorsun klavyeyi, ve sonra İyzico bakiyene 500 TL geliyor. Yani 1600 TL'ye almış oluyorsun, o 500 TL sadece sanal yani bir şeyler sipariş edersin. Kartına çekemiyorsun. 500 TL olayı bir kampanya, almayı düşünürsen nasıl yapılacağını da anlatırım. MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6)
Ben Geeky GK61 almıştım ama hala kargolanmadı onda Gateron switch vardı bunun switchleri kaliteli midir? Görüntüsü ve sesi çok hoşuma gitti onu iptal edip bunu almayı düşünüyorum.

Veriyordu da artık vermiyor.
Ben fiyatı uygun olduğundan hem R1 hem AJ 159 aldım..

Ben Geeky GK61 almıştım ama hala kargolanmadı onda Gateron switch vardı bunun switchleri kaliteli midir? Görüntüsü ve sesi çok hoşuma gitti onu iptal edip bunu almayı düşünüyorum.
Ben de geeky stok bulsam onu alırdım ve muhtemelen bu modelden haberim bile olmazdı, şansıma güzel bir tercih yapmıs oldum

Ben geeky GK61 almıştım ama hala kargolanmadı onda Gateron switch vardı bunun switchleri kaliteli midir? Görüntüsü ve sesi çok hoşuma gitti onu iptal edip bunu almayı düşünüyorum.

Hocam bunun switchleri ktt yani gerçekten kaliteli, ktt daha iyi diyen de var Gateron daha iyi diyen de var hangisi daha iyi bilmiyorum ama Gateron'dan düşük bir seviyede değil.

Ben fiyatı uygun olduğundan hem R1 hem aj 159 aldım.

Ben de geeky stok bulsam onu alırdım ve muhtemelen bu modelden haberim bile olmazdı, şansıma güzel bir tercih yapmıs oldum.

Nasip işi hocam, en iyisini almak nasipmiş.

Hocam bunun switchleri ktt yani gerçekten kaliteli, ktt daha iyi diyen de var Gateron daha iyi diyen de var hangisi daha iyi bilmiyorum ama Gateron'dan düşük bir seviyede değil.

Ve geeky ile fiyat bandı bile bir değil, her anlamda G75 Pro daha kalitelidir. Üstelik kablosuz.

Ve geeky ile fiyat bandı bile bir değil, her anlamda G75 Pro daha kalitelidir. Üstelik kablosuz.

Karttaki parayı birkaç saat önce çektiğim için 125 TL eksik var yarın yatırıp alacağım kampanya bitmemiş olursa. Diğerini iptal edince parayı hemen aktarıyorlar ama MCHOSE stoğu bir anda biterse klavyesiz kalmak istemem. Nays'ta var ama o da sim blokesi olmuştu 🙃.

Karttaki parayı birkaç saat önce çektiğim için 125 TL eksik var yarın yatırıp alacağım kampanya bitmemiş olursa. Diğerini iptal edince parayı hemen aktarıyorlar ama MCHOSE stoğu bir anda biterse klavyesiz kalmak istemem. Nays'ta var ama o da SIM blokesi olmuştu 🙃.

31 Mart'ta bitiyor, yârın alabilirsin. Dediğim gibi gayet kaliteli güzel bir klavye. Switchte vs sorun yaşamazsın, zaten kalitesiz olsa en önce almayacak kişi benim. Madi az mı gömdük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı