Attack Shark X11 alınır mı?

Genellikle yapmadığınız şey değil zaten 1 kötü özellik görüp yerden yere vurmanız ya da 1 güzel bir özellik görüp göklere çıkarmanız. Siz sorun yaşadınız diye herkes mi yaşayacak? %50 %50 bir ihtimal zaten. O fiyata SS Prime diyosunuz adam belli ki kablosuz istiyor. Önersenize o fiyata kablosuz bir mouse burada konuşmak yerine?

Yok diyorum sana, yazdığımı okumadan neden soruyorsun tekrar?
Ben sorun yaşamadım, yüzlerce konu var, 1 kötü özellik diyorsun o özellik farenin tam olarak beyni? En önemli parçası diyebiliriz, gayet vururum.

%50 50 gibi bir ihtimal yok, V2 sürümlerinde yok, benim ki V2 sürümü.

Dostum pek anlamıyorsun gibi gözüküyor, öncelikle saygılı bir forum burası, rencide edici ifadeler kullanılmaz, Attack Shark'ın içinde bulundurduğu mcu bilinmiyor bile, çok sıkıntı yaratıyor, takılma sorunlarıyla meşhur, aynı mcuyu kullanan X3 hakkında bugün bir sürü açıklama yaptım, ne bu Attack Shark sevdanız anlamıyorum, adamakıllı 3-5 ürünü var zaten,
Daha böyle 100 lerce konu atabilirim, konuşmadan önce bu konular üzerinde attığımız mesaj sayısına bak.
Hatta
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SS primede de böyle sorunlar var? ben de araştırsam 20 tane bulurum. Bunun şans işi olduğunu ne zaman öğreniceksiniz acaba?

Yok diyorum sana, yazdığımı okumadan neden soruyorsun tekrar?
Ben sorun yaşamadım, yüzlerce konu var, 1 kötü özellik diyorsun o özellik farenin tam olarak beyni? En önemli parçası diyebiliriz, gayet vururum.

%50 50 gibi bir ihtimal yok, V2 sürümlerinde yok, benim ki V2 sürümü.

O fiyata alınabilecek en iyi mouse bu mouse. Kablosuz olarak. Varsa önerin konuyu değiştirmeye çalışmayın?

SS Prime'de de böyle sorunlar var? Ben de araştırsam 20 tane bulurum. Bunun şans işi olduğunu ne zaman öğreniceksiniz acaba?

Hangi sorun varmış? O farede takılma sorunu bulabileceğine mi inanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
kablosuz istiyorum evet doğrudur
Kardeşim kablosuz o fiyata sadece aldığını alabilirsin. Burada ki arkadaşlar seni anlayamamış bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kablosuz istemesen kablosuz mouse sipariş etmezsin zaten. Arkadaşlar senin sipariş ettiğin mouseden daha iyisini önerebiliyorlarsa önersinler diyorum fakat kablolu öneriyorlar. Kısacası takma bence, al dene beğenmezsen kutusuna falan zarar verme evde test et iade edersin.

Arkadaşlar kafam çok karıştı açıkçası iptal edecegim sanırım ama bu fiyata kablosuz mouse bulunmaz orası ayrı

Bulunmaz, SS Prime al, o şans işi diyen arkadaşa aldanma, pişman olursun ileride.

Kardeşim kablosuz o fiyata sadece aldığını alabilirsin. Burada ki arkadaşlar seni anlayamamış bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kablosuz istemesen kablosuz mouse sipariş etmezsin zaten. Arkadaşlar senin sipariş ettiğin mouseden daha iyisini önerebiliyorlarsa önersinler diyorum fakat kablolu öneriyorlar. Kısacası takma bence, al dene beğenmezsen kutusuna falan zarar verme evde test et iade edersin.

Biz kablosuz alınmaması gerektiğini söylüyoruz bu bütçede, görmek mi istemiyorsun? :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı