Attack Shark X11 alınır mı?

Hocam çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir?
öğrenciyim ne kadar düşük o kadar iyi benim için en ucuz mantıklı kablosuz hangisi ise o ideal olur benim için 1300 e 1200 e de var diyorsanız onları atarsanız sevinirim ama dediğim gibi öğrenciyim bütçem çok kısıtlı en ucuz alıncak mantıklı olan hangisi ise tavsiye ederseniz sevinirim

Kardeşim adam kablosuz diyor anlamıyor musunuz siz? İnsanlara yardım mı ediyosunuz dalga mı geçiyosunuz? Adam kablosuz diyor. Bakın kablosuz ne demek? Kablosu olmayan mouse demek anladınız mı hocam?

Hocam sizce de kablosuz bir mouse alıp çöpe atmak yerine bütçe arttırmak veya kablolu sorunsuz bir modele yönelmek daha mantıklı değil mi neden uzatıyorsunuz?

Kral Dragonfly V1 faresi var ona bir göz at derim. Fakat R1 bence çok da sorunlu değil bayağı abarttılar.

Attack Shark'ın: R, X serisi kronik sorunlu, çözemezsin bunu, tamam alsın, parasını iade et sorunlu çıkarsa, bu bütçede kablosuz mouse almak 50 TL'ye termal macun almakla aynı olay.

Arkadaşlar kafam çok karıştı açıkçası iptal edecegim sanırım ama bu fiyata kablosuz mouse bulunmaz orası ayrı.

Yabancı Reddit'lere göz atarsanız sorunu yaşayanların orada da fazla oldugunu görürsünüz zaten bence işinizi şansa atmayın bütçenizi 300 TL arttırabilirseniz r1SE+ gibi alternatifleriniz var. (ben r1 kullanıyorum aynı sensörü kullanıyorlar ben dediğim gibi bir problem yaşamıyorum ama yaşayan kişiler çoğunlukta)

arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar 🙂

arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar 🙂
Doğru karar, iyi sosyaller.

Öyle mi kötü özellikleri nedir ben bilmiyorum söylerseniz sevinirim ona göre iptal edeceğim.

Gerçekten kötü mü iptal edecegim.

Hocam herkes farklı bir şey diyor kullanan birisi yorum yapsa iyi olur aslında.

300 IPS bir fareyi tartışmak bile saçma. Direkt çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı