Attack Shark X11 alınır mı?

Yok diyorum sana, yazdığımı okumadan neden soruyorsun tekrar?
Ben sorun yaşamadım, yüzlerce konu var, 1 kötü özellik diyorsun o özellik farenin tam olarak beyni? En önemli parçası diyebiliriz, gayet vururum.

%50 50 gibi bir ihtimal yok, V2 sürümlerinde yok, benim ki V2 sürümü.

SS primede de böyle sorunlar var? ben de araştırsam 20 tane bulurum. Bunun şans işi olduğunu ne zaman öğreniceksiniz acaba?

O fiyata alınabilecek en iyi mouse bu mouse. Kablosuz olarak. Varsa önerin konuyu değiştirmeye çalışmayın?

SS Prime'de de böyle sorunlar var? Ben de araştırsam 20 tane bulurum. Bunun şans işi olduğunu ne zaman öğreniceksiniz acaba?

Hangi sorun varmış? O farede takılma sorunu bulabileceğine mi inanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kafam çok karıştı açıkçası iptal edecegim sanırım ama bu fiyata kablosuz mouse bulunmaz orası ayrı

kablosuz istiyorum evet doğrudur
Kardeşim kablosuz o fiyata sadece aldığını alabilirsin. Burada ki arkadaşlar seni anlayamamış bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kablosuz istemesen kablosuz mouse sipariş etmezsin zaten. Arkadaşlar senin sipariş ettiğin mouseden daha iyisini önerebiliyorlarsa önersinler diyorum fakat kablolu öneriyorlar. Kısacası takma bence, al dene beğenmezsen kutusuna falan zarar verme evde test et iade edersin.

Arkadaşlar kafam çok karıştı açıkçası iptal edecegim sanırım ama bu fiyata kablosuz mouse bulunmaz orası ayrı

Bulunmaz, SS Prime al, o şans işi diyen arkadaşa aldanma, pişman olursun ileride.

Biz kablosuz alınmaması gerektiğini söylüyoruz bu bütçede, görmek mi istemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…