Dostum pek anlamıyorsun gibi gözüküyor, öncelikle saygılı bir forum burası, rencide edici ifadeler kullanılmaz, Attack Shark'ın içinde bulundurduğu mcu bilinmiyor bile, çok sıkıntı yaratıyor, takılma sorunlarıyla meşhur, aynı mcuyu kullanan X3 hakkında bugün bir sürü açıklama yaptım, ne bu Attack Shark sevdanız anlamıyorum, adamakıllı 3-5 ürünü var zaten,
İade şansın varsa etmen daha iyi olur, bir de batarya soketi takılıyken kablolu olarak da çalışmıyor dimi? çalışıyor sadece sök tak yaptım az önce şuan takılı ve sadece kablolu çalışıyor
Yeni aldıgım Attack Shark 3X Pro dongle da kullanırken donup duruyor. Destek yardımcı olmuyor.
Daha böyle 100 lerce konu atabilirim, konuşmadan önce bu konular üzerinde attığımız mesaj sayısına bak.
Hatta
Arkadaşlar Attack Shark X3 farem var. Dongle ile kullanıyorum. Kasanın arka tarafına takınca mouse takılıyor ve hareketleri algılamıyor. Bu sefer de kasanın üst tarafına dongle takıp kullanıyorum ama son birkaç gündür bilgisayardan aygıt ayırıyormuş gibi ses geliyor ve bir süre sonra mouse...
Merhaba arkadaşlar, Attack Shark X3 kablosuz mouse kullanıyorum ve son zamanlarda garip bir bağlantı sorunu yaşıyorum. Benzer durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Mouse şarjdayken sorunsuz çalışıyor, ama kablosuz moda (BT veya dongle) geçtiğimde hareket etmiyor, takılıyor ya da donuyor...