Qetartxx
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve de çok bütçem yok. Attack Shark X3'ü görünce bu fiyata düşünmicektim bile fakat yurt dışından geliyormuş. Hem kargo hem gümrük ücretleri, hem de uzun bekleme süresinden sonra kafam karıştı. TR'de alabileceğim yakın fiyatlı alternatifler aradım ve bunları bulabildim:
www.teknobiyotik.com
www.mediamarkt.com.tr
Sizce bunlardan biri mi yoksa Attack Shark X3 mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
Bu arada şu anda güncel olarak Razer Cobra kullanıyorum ve claw grip kullanıyorum.

SteelSeries Rival 3 Wireless SSM62521 Optik 6 Tuş 18000CPI Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse | Teknobiyotik
SteelSeries Rival 3 Wireless 62521 Kablosuz Gaming Mouse Özellikleri Genel Özellikler Mouse Tuş Sayısı 6 Tuş Çözünürlük 18000 CPI Algılama Optik Gaming Evet Renk Siyah Garanti 24 Ay Bağlantı ve Diğer Özellikler Bağlantı / Arabirim USB Bağlantı Tipi Bluetooth, Kablosuz

RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tı

Sizce bunlardan biri mi yoksa Attack Shark X3 mü? Aydınlatırsanız sevinirim.
Bu arada şu anda güncel olarak Razer Cobra kullanıyorum ve claw grip kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: