Attack Shark X6 mı Scyrox V8 mi?

Bütçe
4000

tolga2323

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Daha hafif, kablosuz ve en fazla 4 tuşlu bir mouse arıyorum.

Attack Shark X6 ile Scyrox v8 arasında kaldım. Mouse'da özellikle üstte (scroll tekerleği arkasında) 2 tuş ve yanda 2 tuş olmasını istiyorum, bu benim için önemli. Scyrox V8 daha sade bir tasarıma sahip, ancak Attack Shark X6'da hem 2 yan tuş hem de üstte ekstra bir tuş olduğu için ona daha yakın hissediyorum.

Bütçem maksimum 4000 TL civarında.

Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar, her iki model hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

Daha hafif, kablosuz ve en fazla 4 tuşlu bir mouse arıyorum.

Attack Shark X6 ile Scyrox v8 arasında kaldım. Mouse'da özellikle üstte (scroll tekerleği arkasında) 2 tuş ve yanda 2 tuş olmasını istiyorum, bu benim için önemli. Scyrox V8 daha sade bir tasarıma sahip, ancak Attack Shark X6'da hem 2 yan tuş hem de üstte ekstra bir tuş olduğu için ona daha yakın hissediyorum.

Bütçem maksimum 4000 TL civarında.

Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar, her iki model hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Şimdiden teşekkürler!

Tutus biciminiz nedir? Eger palm ise Scyrox V8 size cehennemi yasatir. Attack Shark'in hiçbir mousesi alinmaz genel anlamda rezil bir marka mouse konusunda. Scyrox cok daha iyi. Eger tutus biciminiz palm ise Scyrox V6, claw ise Scyrox V8 alin.

Tutus biciminiz nedir? Eger palm ise Scyrox V8 size cehennemi yasatir. Attack Shark'in hiçbir mousesi alinmaz genel anlamda rezil bir marka mouse konusunda. Scyrox cok daha iyi. Eger tutus biciminiz palm ise Scyrox V6, claw ise Scyrox V8 alin.
tuşla ilgili bir şey okudun mu kanka

Scyrox V8 kullandım ve söylemeliyim ki kullandığım en iyi mouse. 40 gram hafifliğinde ve PixArt PAW3950 Sensörü var. Lamzunun alt markası olduğu için malzeme kalitesi mükemmel diyebilirim.

Tuş için takilma ve yazilim sorunlari olan attack sharki almak istiyorsun evet ama rezil bir marka. Scyrox gunumuzun en yuksek donanimlarini kullaniyor sensor ve mcu olarak rakip bile degiller.
Shark'i almak istiyorum demedim, benzeri öneri lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox V8'i kullanıyorum güzel fare. Bayağı hafif olmasına rağmen malzeme kalitesi iyi hissettiriyor soldan sağdan bastırınca göçme çıtırdama olmuyor. Herhangi bir sorun yaşatmadı bana şu ana kadar, şöyle bir kronik sorunu var diyebileceğim bir şeyi de yok. Hangisi daha iyidir bilemem ama V8 iyidir, öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı