Attack Shark X6 mı Scyrox V8 mi?

Bütçe
4000
8K evet. Ama hiçbir farede 8K kullanmanizi onermem. Stabil degil ve bilgisayara yuk bindiriyor bu yuzden oyunlarda FPS dususleri fazla hem de hiçbir oyun desteklemiyor şu an. 2K fazlasiyla yeterli.

Bu muhabbet bayağı boş bence. Ben tarayıcıda bile 8K kullanıyorum açıkçası hoşuma gidiyor. Bayağı stabil çalışıyor düzgün şekilde oynuyorum her türlü FPS oyununu. 5600G + 6600 ile her gün BF4 oynarım 8K Hz ile bir kere sıkıntı yaşamışlığım yok.

Bu muhabbet bayağı boş bence. Ben tarayıcıda bile 8K kullanıyorum açıkçası hoşuma gidiyor. Bayağı stabil çalışıyor düzgün şekilde oynuyorum her türlü FPS oyununu. 5600G + 6600 ile her gün BF4 oynarım 8K Hz ile bir kere sıkıntı yaşamışlığım yok.

2K ile 8k nin farkini hissedebiliyormusun mesela. 8K'nın gunumuzde artıdan çok eksisi var. Islemcin iyi degilse yuk bindirdiği bir gercek maalesef. Fazla olmasada fps dususune yol aciyor ozellikle islemciniz kotuyse. Bataryayı yiyip bitirmesindende bahsetmiyorum. Madem bu kadar iyi neden esporcular hala 1k hz kullanıyor?

2K ile 8k nin farkini hissedebiliyormusun mesela. 8K'nın gunumuzde artıdan çok eksisi var. Islemcin iyi degilse yuk bindirdiği bir gercek maalesef. Fazla olmasada fps dususune yol aciyor ozellikle islemciniz kotuyse. Bataryayı yiyip bitirmesindende bahsetmiyorum. Madem bu kadar iyi neden esporcular hala 1k hz kullanıyor?

Aradaki farklardan bahsetmiyorum ki her yerde 8K stabil değil, sıkıntılı çalışıyor deniyor. Bence gayet düzgün çalışıyor. BF4'ü 195 FPS oynuyorsam 8K ile 185 FPS oynuyorum benim için bir şey fark etmiyor. Açıkçası milattan kalma işlemci kullanan birisi fareye 3-4 bin TL para vermesin.

2K ve 8K'yı test etmedim ama 1K ve 8K arasındaki fark rahatlıkla hissediliyor.

Scyrox v8 bluetooth nasıl açılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı