Attack Shark X68he alınır mı?

• Konuyu başlatan Dofhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 7.433
Bütçe
3000-4000
Klavye için 3.5k oluyor hocam.
Hocam manyetik switch olarak vgn a75 var ama outemu manyetik switchler kullandığı için bana çok güven vermiyor. Kullananlar daha iyi bilir tabi ki.

Onun dışında %60 size uygunsa fun60 pro olabilir.

Hocam manyetik switch olarak VGN A75 var ama Outemu manyetik switchler kullandığı için bana çok güven vermiyor. Kullananlar daha iyi bilir tabii ki.

Onun dışında %60 size uygunsa FUN60 Pro olabilir.

Hocam teşekkürler benim aklımda X68he mad68he ve nano68 falan var siz ne önerirsiniz biraz zorlayıp W75 deneyebilirim.

Hocam teşekkürler benim aklımda X68he mad68he ve nano68 falan var siz ne önerirsiniz biraz zorlayıp W75 deneyebilirim.
Hocam bence %60 klavye sizin için sorun olmuyorsa fun60 pro alın. Gayet yeterli olur boyutu sorun değilse. %75 isterseniz de w75 yada akko he klavyelere bakabilirsiniz. W75 için bir iki konuda 0.4 ms altında sorun yaşayanları görmüştüm ama bu kronik bir sorun mu ondan emin değilim çünkü memnun olan da çok kişi var. Akkolarda henüz bir sorun görmedim.

Buradan akkonun tüm he modellerine bakabilirsiniz.

Ayrıca en uyguna gelen %75 bu olur.

İyzico %10 + 300 cashback ile 4200 yapıyor hocam.

Hocam bence %60 klavye sizin için sorun olmuyorsa fun60 pro alın. Gayet yeterli olur boyutu sorun değilse. %75 isterseniz de W75 ya da Akko he klavyelere bakabilirsiniz. W75 için bir iki konuda 0.4 ms altında sorun yaşayanları görmüştüm ama bu kronik bir sorun mu ondan emin değilim çünkü memnun olan da çok kişi var. Akko'larda henüz bir sorun görmedim.

Buradan Akko'nun tüm he modellerine bakabilirsiniz.

Ayrıca en uyguna gelen %75 bu olur.

İyzico %10 + 300 cashback ile 4200 yapıyor hocam.

Hocam çok teşekkür ederim FUN60 Pro tam aradığım gibi bir şey sanki aklımdan geçeni okumuşsunuz gibi: D

%60 size uygunsa fiyatına göre çok iyi klavyedir hocam, hayırlı olsun şimdiden.

Uygun hocam tam aklımdan kurduğum gibi bir şey yarın detaylı bir şekilde araştıracağım sağ olun.<3 bu arada hocam buna benzer önerebileceğiniz farklı marka modeller var mıdır?

Uygun hocam tam aklımdan kurduğum gibi bir şey yarın detaylı bir şekilde araştıracağım sağ olun.<3 bu arada hocam buna benzer önerebileceğiniz farklı marka modeller var mıdır?
Manyetik switch olarak çok alternatif yok buna benzer. Mad68 var ama bana çok güven vermiyor açıkçası. Kullanıp memnun olan çok orası doğru ama malzeme kalitesi nasıldır çok bilinmeyen bir model. O yüzden ben daha çok bilinen, daha güvenilir bir model olduğu için fun60 tercih ederim.

Manyetik switch olarak çok alternatif yok buna benzer. Mad68 var ama bana çok güven vermiyor açıkçası. Kullanıp memnun olan çok orası doğru ama malzeme kalitesi nasıldır çok bilinmeyen bir model. O yüzden ben daha çok bilinen, daha güvenilir bir model olduğu için FUN60 tercih ederim.

Mad68 içinde biraz araştırma yaptım hocam bu arama süreci içerisindeyken memnun olanlarda var fakat bir o kadar da şikayetleri olan ya da kalitesinde kusur bulanlarda var FUN60 için biraz daha araştırma yapıp netleştireceğim hocam çok teşekkürler.

Bende fun60Pro almayı düşünüyorum, 68 ya da 75klavye istiyordum aslında ama mad68 ya da diğer ucuz bütçedeki klavyeler FUN60 kadar güven veremedi fullsize klavyeden 60a geçince çok zor olacak benim için, rica etsem FUN60'ı aldığınız zaman fotoğraf ve deneyimlerinizi yazar mısınız artısını eksisini merak ediyorum, klavyeyi tanıtan çok ama detaylı bir oyuncu gözüyle inceleyen yok ben aldığım zaman kendim bir amatör video atacağım galiba

Bende fun60Pro almayı düşünüyorum, 68 ya da 75klavye istiyordum aslında ama mad68 ya da diğer ucuz bütçedeki klavyeler FUN60 kadar güven veremedi fullsize klavyeden 60a geçince çok zor olacak benim için, rica etsem FUN60'ı aldığınız zaman fotoğraf ve deneyimlerinizi yazar mısınız artısını eksisini merak ediyorum, klavyeyi tanıtan çok ama detaylı bir oyuncu gözüyle inceleyen yok ben aldığım zaman kendim bir amatör video atacağım galiba.

Tabii ki de video ve fotoğraflarla destek amaçlı bir mesaj atabilirim fakat ayın 10'undan sonra alacağım gibi duruyor elime ilk ulaştığı zaman kutusunu açarken sizlerede fotoğraflar ile destek sağlarım bu arada Ultra modelini alacağım ben kararımı bu yönden verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı