Attack Shark X68he alınır mı?

• Konuyu başlatan Dofhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 7.485
Bütçe
3000-4000

Dofhl

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Attack Shark'ın X68he model klavyesi karşıma çıktı yaklaşık olarak bir aya yakın klavyeyi yakından takip ediyorum fakat detaylı bir inceleme videosuna denk gelmedim.
8000Hz, Rapid trigger, hotswap gibi özellikleri mevcut olduğu söyleniyor fakat içimde bir kuşku var, ben de danışmak istedim kullanan kişiler yardımcı olurlarsa sevinirim.

Attack Shark'ın X68he model klavyesi karşıma çıktı yaklaşık olarak bir aya yakın klavyeyi yakından takip ediyorum fakat detaylı bir inceleme videosuna denk gelmedim.
8000Hz, Rapid trigger, hotswap gibi özellikleri mevcut olduğu söyleniyor fakat içimde bir kuşku var, ben de danışmak istedim kullanan kişiler yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu bütçede Attack Shark almaya gerek yok bence.

Hocam W75 benim de dikkatimde ve onu da takip ediyorum fakat hem bu fiyat aralığında uygun hem de kaliteli olmasını istiyorum doğal olarak o yüzden araştırma yapmak istiyorum teşekkürler.

Hocam bu da arada 1500 var veremeyenler için ne dersin.

Ne kadar arttırabiliyorsunuz bütçeyi?

Yani elimdeki klavyeyi farede satsam 7ye yakın oluyor oda daha satılmadı klavyenin yanında VGN Dragonfly F1 Pro'da alacağım.

Yani elimdeki klavyeyi farede satsam 7ye yakın oluyor oda daha satılmadı klavyenin yanında VGN Dragonfly F1 Pro'da alacağım.

Https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye yani biraz abartı olur biliyorum neredeyse 2 katı ama buna kadar yükseltebiliyor musunuz? Aynı yazılımı kullanır ve ekosistem yaparsınız.

Klavye için 3.5k oluyor hocam.

Sizinmi arkadaşınmı hoca kafam karıştı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı