İnceleme AttackShark X3

Ekleme yapayım. Mouse bugün elime ulaştı. Hafifliği, tuş hissiyatı, manevralar kesinlikle bu fiyatta çok iyi. DPI geçişleri takılarak geçiyor en rahatsız olduğum özelliği bu oldu. Yan tuşlarda kullanıyorum DPI ayarlarını çünkü. GPX Superlight ile tutuş farkı olarak biraz daha ufak ve malzeme kalitesi kesinlikle GPX S'te çok daha iyi. İlk tuttuğum an hissettim ama aradaki fiyat farkına bu premium hissiyatı verdim. Skatezler kesinlikle yeterli ama alt tarafta 4 adet boşluk var oraya skatez takılabilir mi emin değilim. Sonuç olarak 1000TL gibi bir fiyata bu hafiflikte kırmızı renkli bir mouse aldım ve memnunum. Attack Shark X3 modelini aldım VGN olan değil.

Ürünün kablosu kelepçeli, skatezler üstünde etiket ile geldi tamamiyle ilk kullanan kişi ben oldum. Şarjda %100 dü.

Ek olarak uygulamasında her DPI ayarını seçemiyorum. 1000, 1200, 1400, 1600, 1800 olarak ayarlamak istedim ama en yakın değerler bunlar oldu.

Son düzenleme:

Bu mouse kaç sene idare eder ve kullanırken hiç büyük bir sorun oluşturuyor mu?

Bu mouse kaç sene idare eder ve kullanırken hiç büyük bir sorun oluşturuyor mu?
Fareyi hor kullanmazsanız senelerce götürür. Kullanımda oluşturabileceği tek dezavantaj el şeklinize oturmaması halinde oluşur. Bunun da garantisini buradan kimse veremez, kendiniz benzer şekilde fareler bulursanız deneyebilirsiniz.

Elinize sağlık güzel inceleme olmuş hocam. Arkadaşa da aynı fareyi düşünüyoruz. Normalde Rog Keris düşünüyorduk ama kablosuz istiyor. Kablosuz performansı nasıl? Kopma tarzı sorunlar yaşadınız mı? Fakat arkadaşım palm tutuşa sahip. Farenin küçüklüğü önemli değil ama yapısından dolayı acaba eline uyumsuzluk çıkarır mı ki? 18 cm eli var. Şu an kullandığı fare de 13 cm. X3 ile aralarinda 1cm var yani ondan dolayı sorun olmaz boyut konusunda.

Kablosuz konusunda hiçbir problem yaşamadım, bataryası da dediğim gibi yeterli seviyede. Ergonomik olarak GPXS'ın biraz kısa hali. Elim büyüktür, palm olarak kullanırım genelde fakat claw ve fingertip biraz daha rahat geldi bana. 18cm el için palm da uygun olabilir.

Teşekkürler hocam muhtemelen bunu tercih eder.

Kardeşim görselde 400 DPI seçeneğini göremedim acaba ayarlanılabiliyor mu? Bir de DPI ayarının üzerindeki "50" sayıları neyi ifade ediyor acaba? Bantlı almayı düşünüyorum çok güzel bir hava katmış gibi gördüm, acaba üzerindeki bant rahatsız eder mi, sizin kullandığınız bantsız mıydı?

Attığım linkteki sürücüyü kur var orda. M600 ile aynı mouse bu program daha gelişmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…