İnceleme AttackShark X3

Hocam uzun kullanım tecrübeniz ne durumda ben de şu anda almayı düşünüyorum.
Fareyi aşırı uzun süre kullanmasam da, günde 6-8 saat civarı olmak üzere 2-3 hafta civarı kullandım. Bu sürede ergonomisi hariç hiçbir problemi rahatsız etmedi, ergonomik problemler de kişisel bir durum tabii ki. Eliniz 16-18cm civarındaysa rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Kablolu kullanımı rahat mı? Kablosuz mouse a çok alışkın olmadığım için kablolu kullanmayı düşünüyorumda. Ayrıca tepki sürelerinde bir sıkıntı çıkıyor mu?

Kablolu kullanımı rahat mı? Kablosuz mouse a çok alışkın olmadığım için kablolu kullanmayı düşünüyorumda. Ayrıca tepki sürelerinde bir sıkıntı çıkıyor mu?
Zaten fareyi alma nedenim kablosuz olması olduğu için kablolu olarak çok uzun süre kullanmadım fakat kablo uzunluğu yeterli, malzemesi de güzel olduğu için takılma yaratmıyor. Videosunu da incelemeye yükledim zaten. Kablosuz olarak da, kablolu olarak da hissedilir bir gecikmesi yok.

Hocam fiyatına zam gelmiş 2 linkin de sizce hala almaya değer mi? (parayı biriktiriyordum 800 TL yaptım bir baktım 1000 TL olmuş)

Hocam fiyatına zam gelmiş 2 linkin de sizce hala almaya değer mi? (parayı biriktiriyordum 800 TL yaptım bir baktım 1000 TL olmuş)
Eskiden de vergileriyle beraber 1000 liraya geliyordu, şimdi 1200 civarlarında. Darmoshark N3 bakabilirsiniz bu bütçede. Eğer uğraşmayayım diyorsanız 760+kargo ile ROG Keris alın derim.

Eskiden de vergileriyle beraber 1000 liraya geliyordu, şimdi 1200 civarlarında. Darmoshark N3 bakabilirsiniz bu bütçede. Eğer uğraşmayayım diyorsanız 760+kargo ile ROG Keris alın derim.

Hocam şu anda Razer deathedder Essential kullanıyorum fareyi savurunca belli bir yerdde takılmıyor yeni alacağımında öyle olmasını istiyorum söyledikleriniz bu isteğimi karşılayabilir mi?

Hocam şu anda Razer deathedder Essential kullanıyorum fareyi savurunca belli bir yerdde takılmıyor yeni alacağımında öyle olmasını istiyorum söyledikleriniz bu isteğimi karşılayabilir mi?
Essential üzerine ne kullanırsan kullan isteğini karşılar, merak etme. Zaten kötü bir fare olsa neden önereyim?

@Flapers Kullandığınız vakitte GPX Superlight ile arasında gözlemlediğiniz farklar neler? GPX Superlight'dan sonra bu fareye geçiş yapsam pişman olur muyum? Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…