İnceleme AttackShark X3

@Flapers Kullandığınız vakitte GPX Superlight ile arasında gözlemlediğiniz farklar neler? GPX Superlight'dan sonra bu fareye geçiş yapsam pişman olur muyum? Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
GPX arızalı olduğu için almıştım tamir ettirdikten sonra tekrar GPX'e döndüm. Hafifliği baya belli ediyor kendini, tutuş olarak daha küçük bir mouse alışmak kolay ama sonrasında GPX dönünce bir kaç gün afalladım. Switchleri sert ve çok sesli o yüzden benim hoşuma gitmiyor Kailh GM 8.0 sanırım. GPX daha premium hissettiriyor gerek malzemesi gerek üstündeki kaplama. Skatez açısından kesinlikle X3 daha iyi, geçilir mi sorusunun cevabı elinde GPX varken gerek yok diye düşünüyorum.

GPX'i ilk aldığım gün aktif FPS oynuyordum. Zowie'den geçmiştim. Sanki aim assist var gibi hissettim, o kadar sevdim performansını. Değiştirmeyi isteme nedenim artık oyun oynamayı bıraktım, sadece ofis işleri için kullanıyorum ve beyaz yerine de siyah bir mouse istiyorum. Ama pebble gibi cins mouse'lara da hiç alışamadım. Sanırım premium his ve oyun harici çok fark hissettirmez.

Ofiste kullanımda sesi belki insanları rahatsız edebilir yani beni rahatsız ediyor. GPX'e Huano blue shell pink dot switch taktım sesi daha az ve basımı daha kolay geldi. Ama karar yine sizin 1000TL'ye belki daha iyi alternatifler vardır ama ben memnun kaldım X3'ten ses dışında o da değişebilir zaten.

Discord kullanırken benim de başıma geldi Caps Lock basınca takılıyor mouse. Kablosuz için driver çözdü mü şu an için hocam? Bir de Assetto Corsa oynarken content Manager açılınca ciddi takılma yapıyor anlamadım, kontrolcüleri karıştırdı herhalde

Kayn main hocam elin kaç santim di? Palm tutarken cihazı fethetmişsin 25 santim gibi durmuş, benim el 18-18, 5 civarı ve ne tam claw ne tam palm tutuyorum hybrid diyorlar galiba, Apex Legends da da V2 ve V2 Pro ile gerek aim gerek movement çok zor geliyor elime uymadığı için. Bu cihazın mcu zort diyorlardı M800 Pro slın demiş herkes ama shape sarmadı M800'ün ve 70 grama yakın bu cihaz daha hafif.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım sekmesinde yazıyor, 20cm. Fare bir tık ufak fakat muhtemelen sizin için pek bir problem olmaz, özellikle claw-palm karışımı tutuyorsanız. Kontrolcü konusunda evet alternatifleri daha iyi performans veriyor fakat kullanılmayacak durumda kesinlikle değil. Darmoshark N3 bakın, o da elinize uygun gelmezse tercih edebilirsiniz.

Hocam fareyi M600 driver ile kullaniyorum receiver pairing de yaptim. Cok nadir 1 saniye kesiliyor baglanti geri geliyor USB 2.0 ve 3.0'da da denedim ama duzelmedi.

G PRO X var elimde bunu yedek almistim, bu elime cok cok daha iyi oturdu su sorunu olmasa kullanicaktim acaba cozulebilir mi?

@picl raknhocam

@picl raknhocam hocam hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız önerir misiniz?

B
Hocam ürün geldikden sonra yazıyorum, clicklerde boşluk yani klavyede rattle dediğimiz şey var bende. Sağ clickde daha fazla sol clickde daha az var.Sende de böylemi yoksa bendeki cihazmı sorunlu? İade etmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…