İnceleme AttackShark X3

Hocam Vxe R1 Se modeli ile arasında kaldım, MCU'su problemli diyorlar ne diyorsunuz? Hangisini tercih etmek mantıklı olur?
Bende VXE R1 SE düşünüyordum hem MCU su için kötü yorumlar var. Hem de sensörü 3395 bile değil.
İndirim yakalamışken X3 tercih ettim. Prime aboneliğim var ve nays ile %10 iade aldım. Bu fiyata alınabilir bence. Bakalım bir kaç güne gelecek.

Hocam bende Attack Shark X3 tercih etmeyi düşünüyorum, Nays ile aldığımda da indirim yapıyor. Tek sıkıntısı en yakın teslimatı 17 Şubat olarak gösteriyor, bekleriz artık.

Hocam bende Attack Shark X3 tercih etmeyi düşünüyorum, Nays ile aldığımda da indirim yapıyor. Tek sıkıntısı en yakın teslimatı 17 Şubat olarak gösteriyor, bekleriz artık.
O kadar uzun süreceğini sanmam. Gerçi benim ürün de gelmedi hala ama bende 13 şubat görünüyordu teslim tarihi için. Aras kargo mesaj attı bugün tahmini teslime 9 şubat yazmışlar. Cumaya kadar gelir diye düşünüyorum.

Bakalım yarın sipariş edeceğim, tahminim 1 haftaya gelir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar konu önüme düştüğü için yazıyorum. İncelemede detay olarak belirtilmemiş fakat;
Piyasadaki en kötü Mcu'lardan birisine sahip.
Malzeme kalitesi siniri %1 bile olan arkadaşlar için üzücü tipten.
Sensörü iyi.
Shape birebir gpx.
Bence bu bütçede M800 Ultra-XM1r yönelmeli. Zira mcu-sensör-malzeme kalitesi olarak çok daha net bir kombinasyon mevcut.
Belki daha üstte vxe R1 Pro bulunabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada çoğu teknik özellikle alakalı bilgiyi Burak hocam vermiş sağ olsun.

Hocam M800 Ultra ve XM1r seçeneklerine bende baktım lakin bütçemin üstünde kalıyor. Yoksa kesinlikle aklımdaydı.

900-1000 TL gibi bütçelerde eli yüzü kısmen düzgün kablosuz mouse bulmak çok çok zor. Mouse için 2K vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Bu bütçede diyerek önerdiğiniz fareler pek de X3'ün bütçesinde değil. X3'ten de gpx performansı beklememek lazım sensörü aynı olsa da.

Hocam M800 Ultra ve XM1r seçeneklerine bende baktım lakin bütçemin üstünde kalıyor. Yoksa kesinlikle aklımdaydı.

X3'ün ciddi mcu sorunu mevcut. Ben de onu almayı planlıyordum fakat mcu detaylarına erişemediğim an listemden çıkardım.
Mouse almaktan vazgeçtim, YKS kaynaklarına harcıyorum şu an. Muhtemelen bu yaz parayı basıp alacağım en kötü Pulsar X2h veya Lamzu Thorn'u.

Sensörü aynı değil gpx ile. Shapeleri aynı hocam. Ayrıca fareler için 3-4K vermek gayet doğal. Özellikle try-hard oynamak isteyen herkes bayıyor o paraları. Ben de sınav sonrası try-harda geçmek için tüm ekipmanlarımı yenilemek için parayı ayarlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…