Şuan ki kullandığın 550W bu sistem için yeter. Güç kaynağını sök sadece kasayı sat. Güç kaynağını kullanmaya devam et. Boşa masrafa gerek yok.Arkadaşlar bir de bu sisteme kaç W'lık bir PSU gider?
Şuan ki kullandığın 550W bu sistem için yeter. Güç kaynağını sök sadece kasayı sat. Güç kaynağını kullanmaya devam et. Boşa masrafa gerek yok.Arkadaşlar bir de bu sisteme kaç W'lık bir PSU gider?
İçindeki PSU ile birlikte sıfırı zaten 850 lira. Kasanın sadece kendisi bulabilirsen eğer 600-650 lira. İkinci el için kim o parayı verir ki?
Şu anki kullandığın 550W bu sistem için yeter. Güç kaynağını sök sadece kasayı sat. Güç kaynağını kullanmaya devam et. Boşa masrafa gerek yok.
Hasarı çiziği falan yoksa 450-500 falan olabilir sanırım.Bu da doğru içindeki PSU'yu söküp boş kasayı satsam?
Küçük kasa istersen şunu önerebilirim. Micro ATX destekli.
![]()
Aerocool Atomic ARGB Fanlı, Dik Ekran Kartı Takılabilen, Tempered Glass Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (Ekran Kartı Sabitleme Aparatı Hediyeli!) (AE-ATMC) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1...www.teknobiyotik.com
Hocam bunun için ayrı konu açıp etiketleyin yardımcı oluruz.@BerkayZ87
Hocam sanırım beni gereksiz masrafa sokacaksınız. Kasayı almayı düşünüyorum üstteki arkadaş gibi.
Şuan ki kasam Phanteks Eclipse P300
Yeri burası değil ama ufak bir soru soracağım. 240MM Sıvı soğutma kullanıyorum. Bu kasanın üst tarafına takabiliyorum sanırım. Bu kasayı alırsam, sıvı soğutma ile RAM'ler birbirine çarpma ihtimali var mı? Eskiden başıma gelmişti ve kasayı değişmek zorunda kalmıştım.
Hasarı çiziği falan yoksa 450-500 falan olabilir sanırım.
Kasa o kadar hoşuma gitti ki ATX anakart olmasa geçmeyi düşünebilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.