Eğer oyundaki veya benchmarktaki skor farklarını soruyorsanız herhangi bir fark olmaz.Mini ATX değil, Mini ITX şeklinde olur küçük versiyon. Performans olarak bir fark olmaz. Tabii ekstrem şekilde hız aşırtma konusunda fark olabilir. Onun dışında da 16X PCI-E slotları daha az olur genelde, daha azdan kastım; 1 tane olur. Genel olarak temel kullanım ve performans açısından fark yoktur. Mini ITX anakartlar daha nadir bulunur ve göreceli olarak daha pahalıdır. Sorduğunuz soruya göre birazcık detaylı anlattım ama başkaları da belki bir fikir sahibi olur.
Bunla Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar Bunun Asus Tuf B450M-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar arasındaki farkı söyler misiniz ?Mini ATX değil, Mini ITX şeklinde olur küçük versiyon. Performans olarak bir fark olmaz. Tabii ekstrem şekilde hız aşırtma konusunda fark olabilir. Onun dışında da 16X PCI-E slotları daha az olur genelde, daha az derken; 1 tane olur. Genel olarak temel kullanım ve performans açısından fark yoktur. Mini ITX anakartlar daha nadir bulunur ve göreceli olarak daha pahalıdır. Sorduğunuz soruya göre birazcık detaylı anlattım ama başkaları da belki bir fikir sahibi olur.
Zaten bu modelde aralarında 12 TL var çok sıkıntı olmayacak 12 TL yi ödemekATX anakart tercih etmek daha mantıklı fakat mATX anakart da üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.