Audeze Maxwell alınır mı?

Tabi ki daha iyi. Hem müzikte hem mikrofonda. Nova Pro sadece ses kasmada bir tık iyi deniyor. Ayarlar kulaklığın içinde, batarya süresi çok uzun. Tabi ki 6-8 saat kullanırım dersen olmaz. O konfor diğer hafif oyuncu kulaklıklarında.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için şimdi şipariş geçiyorum Audezeyi.Herkes sağlıklı mutlu günlerde kullansın.

Kullanıyorum. Efsane kalitede. İlk olarak firmware update'ini yapın. Ek olarak bilgisayardan ses ayarlarından 24 BIT 96 KHZ olarak ayarlayın ses kalitesini. Sidetone ayarını kapatın. Kulaklığı aldığınızda müzik için aşağıdaki videoda önerilen EQ ayarını yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer türlü bu muymuş çok övülen kulaklık dersiniz ve iade edersiniz.
Kesinlikle kendi kulaklık padini veya birebir kopyasını kullanın. Tam kumaş pad ve tenime değen kısmı kumaş olan yükseltilmiş, deri yapılı pad de aldım. Ses kalitesi değişiyor ve kötü oluyor. Oyunlarda Immersive EQ çok iyi iş görüyor.
Şarjı çok iyi gidiyor. Oyunda ses kasmada efsane. Mikrofonu da iyi. Mikrofonda gürültü engelleme yapay zeka destekli ve çok iyi. En iyi mikrofon kalitesi için gürültü engelleme kapatın.

Konuyu tekrar aktif etmiş gibi olacağım ama kulaklığım bugün geldi çok şükür sıkıntı yok gibi ama videodaki eq ayarlarını göremedim.Video linki altındaki dosyanında kullanım zamanı geçmiş.Size zahmet siz kendi en iyi ayarlarınızı ss olarak atabilir misiniz ? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Süre 16:50'de:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim uyguladım ama sizin ekstra dediklerinizi de yaptım ama bana ss arctis novanın sesi daha yüksek geldi nedense belki ben birşeyi kaçırıyorumdur :)

Teşekkür ederim uyguladım ama sizin ekstra dediklerinizi de yaptım ama bana ss arctis novanın sesi daha yüksek geldi nedense belki ben birşeyi kaçırıyorumdur :)
Biraz değişik olmuş. Ses üretme mekanizması biraz farklı Maxwell'in. Bası normal kulaklıklar gibi yayvan değil. Videodaki EQ ile o kıvama geliyor biraz. Hangisi sesi doğru veriyor dersen bariz Maxwell tabi ki. Yabancı incelemeler de bunu vurgulıyor. Ses yükselliği fazla bu arada. Sidetone aktif ise o bozuyor kaliteyi vs. onu kontrol edin. Açık kalıyor veya tetiklenip açılmış olabilir.

Biraz değişik olmuş. Ses üretme mekanizması biraz farklı Maxwell'in. Bası normal kulaklıklar gibi yayvan değil. Videodaki EQ ile o kıvama geliyor biraz. Hangisi sesi doğru veriyor dersen bariz Maxwell tabi ki. Yabancı incelemeler de bunu vurgulıyor. Ses yükselliği fazla bu arada. Sidetone aktif ise o bozuyor kaliteyi vs. onu kontrol edin. Açık kalıyor veya tetiklenip açılmış olabilir.
Şimdi tekrardan kitapçığını okurken fark ettim dongle i yanlış kullanıyormusum su an ses seviyesi gayet yüksek hatta yüzde 20 lerde kullanıyorum.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için tekrardan.

Yine yazıyorum kusura bakmayın ama bir sorunla karşılasıyorum sizde var mı diye merak ettim.Sorun şu ki kulaklıkta birşey çalmıyor iken açık veya kapalı konumda her iki kulaklıktan çıtırtı sesleri duyuyorum ve rahatsızlık vericek seviyede bence böyle soda kabarcığı gibi bir ses.Sizde aynı durum mevcut mu kulaklıgın genel problemleri arasında gösterilmiş sanırım aynı sorun ise.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam gürültü engelleme veya sidetone ayarlarından birisiyle yapıyordu bazen. Bi ara yapmıştı. İkisi de kapalı bende. Bir de firmware kontrol edin en günceli mi diye.

Çıtırtı sesi bağlı olan Bluetooth cihaz ile ilgili de olabiliyor. Anker R50i kulaklığımı telefonuma bağladığımda yapıyordu. Telefonu yeniden başlattığımda düzeliyordu. O çıtırtı sesine benzetmiştim ben de.

Yanlış hatırlamıyorsam gürültü engelleme veya sidetone ayarlarından birisiyle yapıyordu bazen. Bi ara yapmıştı. İkisi de kapalı bende. Bir de firmware kontrol edin en günceli mi diye.

Çıtırtı sesi bağlı olan Bluetooth cihaz ile ilgili de olabiliyor. Anker R50i kulaklığımı telefonuma bağladığımda yapıyordu. Telefonu yeniden başlattığımda düzeliyordu. O çıtırtı sesine benzetmiştim ben de.
Planar sürücülerde olan bir problemmiş sanırım öyle yazmıslar ama tam anlayamadım.Kulaklığı trendyoldan aldım, iade konusunda uğraştırmaycaklarını bilsem iade ederdim ama pek gözüm yemiyor :) neyse sağlık olsun hayırlı sağlıklı bayramlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı