Audi A4 ve A5'in artı ve eksileri nelerdir?

Yeakron

Centipat
Daha fazla  
3-3, 5 milyon bandında bir para, Audi A4 45 TFSI Quattro ve Audi A5 45 TFSI Quattro çok cazip geliyor. Bu arabayı kullananlar veya bilgi sahibi olanlar eksiklerini ve artılarını bana yaşatacağı kolaylıkları ve sorunları yazarsa gerçekten mutlu olurum. Bu arabalar yerine bu fiyat bandında sedan otomobil önerilerine de açığım.

3-3, 5 milyon bandında bir para, Audi A4 45 TFSI Quattro ve Audi A5 45 TFSI Quattro çok cazip geliyor. Bu arabayı kullananlar veya bilgi sahibi olanlar eksiklerini ve artılarını bana yaşatacağı kolaylıkları ve sorunları yazarsa gerçekten mutlu olurum. Bu arabalar yerine bu fiyat bandında sedan otomobil önerilerine de açığım.

A5'e zamanında bindim 2012 qatro sporttu gayet memnundum A4 ede bindim ondanda mennundum şu an motorları da aynı A5 biraz daha uzun arkası basık A4 ise daha sedan bur model A5 daha çok sportif benim önerim A5 olur eğer arada alacağınız arabada çok fiyat farkı yoksa ha bir de A5 biraz daha doludur.

A5'e zamanında bindim 2012 qatro sporttu gayet memnundum A4 ede bindim ondanda mennundum şu an motorları da aynı A5 biraz daha uzun arkası basık A4 ise daha sedan bur model A5 daha çok sportif benim önerim A5 olur eğer arada alacağınız arabada çok fiyat farkı yoksa ha bir de A5 biraz daha doludur.
Bir sorum daha var arka koltuklar için diz mesafesi nedir araba geniş midir? Boyum biraz uzun elbet arkaya oturacağım zamanlar olacaktır?

Bu fiyat bandında e serisi veya BMW 5 serisine yönelebilirsin ama fiyat farkı çok olur nedense A5 bir 5 kasadan daha uygun.

Bir sorum daha var arka koltuklar için diz mesafesi nedir araba geniş midir? Boyum biraz uzun elbet arkaya oturacağım zamanlar olacaktır?
Ben arabayı çok eskiden vardı bizde 2017 de 2012 elimize geçmişdi o şuan yeni kasalarında deişmiştir a5 in bir inceleme vidiosunu izleyebilirsiniz alacağınız kasa ve modelin iki araçtanda memnun kalırsınız 45tsfı a gelicek olursak bu motoru hiç kullanmadım ama seri atik bir motor olduğunu biliyorum volsvogen grubu 2.0bluemotion motorunun yeni tiplisi gelişmişi denilebilir.

@Yeakron A5'te tavan mesafesi dar aile kullanımına pek uygun değil. O paraya 5.20i 50.yıl versiyon alabilirsin ancak benzinli BMW yakar.

Sağ olun hocam benim için değerli bir cevap.

Ben arabayı çok eskiden vardı bizde 2017 de 2012 elimize geçmişdi o şu an yeni kasalarında deişmiştir A5'in bir inceleme vidiosunu izleyebilirsiniz alacağınız kasa ve modelin iki araçtan da memnun kalırsınız 45TSF'ı a gelecek olursak bu motoru hiç kullanmadım ama seri atik bir motor olduğunu biliyorum volsvogen grubu 2.0BlueMotion motorunun yeni tiplisi gelişmişi denilebilir.

Bilgilendirici oldu teşekkürler hocam gerçekten sağ olun.

@Berat134 eski dediğin 2022 veya 2023 alabilir. BMW piyasası daha hızlı A5 veya a4e göre. O paraya alacağın A5 2023 modeldir. 24 alamazsın. Güç olarak 5.20 hantal kalır bir tık a5e göre.

Bütçe artarsa da i5'te geliyor.
Ama işte elektrikli araba ruhsuz oluyor. Bence erken henüz elektrikli için.

50.yılın bir yeni bir de eski serisi var ben eski serisinden bahsediyorsunuz zannediyordum çünkü yeni 50.yıl serisinin bu giyatlara gelceğini düşümnüyorum bakmadığımdan bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı