Audi Q7 3.0 TDI 2006-2015 sorun çıkartır mı?

Hocam arabayı gündelik kullanacaksınız ve sanayide tanıdığınız usta vs yoksa hiç bulaşmayın.
Sanayide tanıdığım yok şuanlık. Durmadan kullanılmayacak ama işimiz olduğu zaman oraya buraya gideceğiz. Genel olarak araba kapıda duracak. Genellikle şehiriçinde sürülecek. Arada sırada köye gidildiği zaman uzunyol alır anca. Senede zaten 10.000 km'i zor yapıyoruz. Şuanki arabada 1 sene olacak 5.000 KM anca yapıldı.

Sanayide tanıdığım yok şu anlık. Durmadan kullanılmayacak ama işimiz olduğu zaman oraya buraya gideceğiz. Genel olarak araba kapıda duracak. Genellikle şehiriçinde sürülecek. Arada sırada köye gidildiği zaman uzunyol alır anca. Senede zaten 10.000 Km'i zor yapıyoruz. Şu anki arabada 1 sene olacak 5.000 km anca yapıldı.

Bütçeniz tam olarak nedir?

800 bin ile 1.5 milyon arası. Kesin bir bütçe yok ama bu aralarda bir araba olabilir. Genel olarak SUV bir model istiyoruz. Sıkıntısız.

Hocam sıkıntısız istiyorsanız model yılı yüksek araçlara bakmanızı tavsiye ederim. Peugeot 2008 3008 408
Citroën C5 aircross.
Opel grandland.
Bu tarzı model yılı yeni km düşük araçlar alınmalı
Q7 tabii de konforlu güçlü bir araç bunlara göre ama masrafları oldukça yüksek motoru düzgün olsa bile belli bir yıldan sonra elektronik masraflar açıyor.

Audi Q7 2006-2015 yani ilk jenerasyon 3.0 TDI motorlu bir araba yakıt hariç çok masraf çıkartır mı?

Kullanıcılarıda yazarsa çok sevinirim.
Hocam bana kalirsa o butcelere kesinlikle illa premium marka bakmazdim. Cunku 3.0TDI motor bir sorun cikarirsa gecmis olsun. Ve sadece motor da degil o yil modellerdeki araclar hangi marka olursa olsun her turlu sorun cikarabilir ve parcalari cok basinizi agritir. Ben olsam o paralara daha dusuk km araclar bakardim.

800 bin ile 1.5 Milyon arası. Kesin bir bütçe yok ama bu aralarda bir araba olabilir. Genel olarak SUV bir model istiyoruz. Sıkıntısız.
Araba onerisi istiyorsaniz, on yargili degilseniz bence Chery markasi cok guzel isler cikariyor. Fiyatlari suanda cok dusuk verilen araca gore. Tiggo7 pro kullandim, cok yuksekte hissettiriyor sanki D segmenti bir suv gibi gidiyorsunuz, tavsiye ederim. Ama markaya guvenemem diyorsaniz bisey diyemem.

Hocam bana kalirsa o butcelere kesinlikle illa premium marka bakmazdim. Cunku 3.0TDI motor bir sorun cikarirsa gecmis olsun. Ve sadece motor da degil o yil modellerdeki araclar hangi marka olursa olsun her turlu sorun cikarabilir ve parcalari cok basinizi agritir. Ben olsam o paralara daha dusuk km araclar bakardim.

Araba onerisi istiyorsaniz, on yargili degilseniz bence Chery markasi cok guzel isler cikariyor. Fiyatlari suanda cok dusuk verilen araca gore. Tiggo7 pro kullandim, cok yuksekte hissettiriyor sanki D segmenti bir suv gibi gidiyorsunuz, tavsiye ederim. Ama markaya guvenemem diyorsaniz bisey diyemem.
Benimde hoşuma giden bir marka ama her yerde sağlamlığı hakkında gördüğüm laflar biraz gözümü korkuttu.

Benimde hoşuma giden bir marka ama her yerde sağlamlığı hakkında gördüğüm laflar biraz gözümü korkuttu.
Tamamen marka karalama oldugunu dusunuyorum, hava yastigi acmiyor falan deniyor ama yeri geliyor bazi dunya devi markalar da acamayabiliyor. Bir ara bi tane marka airbag sorunu yuzunden araclari bile cagirmisti zannedersem. Klasik her yukselen markaya yapilan karalamalar oldugunu dusunuyorum ama sizin karariniz benim gorusum lastikleri haric guzel araba ama bir lastik degisimi istiyor.

Tamamen marka karalama oldugunu dusunuyorum, hava yastigi acmiyor falan deniyor ama yeri geliyor bazi dunya devi markalar da acamayabiliyor. Bir ara bi tane marka airbag sorunu yuzunden araclari bile cagirmisti zannedersem. Klasik her yukselen markaya yapilan karalamalar oldugunu dusunuyorum ama sizin karariniz benim gorusum lastikleri haric guzel araba ama bir lastik degisimi istiyor.
Zaten o hava yastigi acmiyor denilen kazalar da unlu otomobil markalari da acmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı