Selamünaleyküm USB'deki filmi açtığım zaman ilk başta sorun olmuyor 1 saatini izledikten sonra "Audio format not supported in" hatası veriyor. Daha önce olmamıştı ve 2.0 USB de açılıyor fakat diğer 2.4 USB'de açtığım zaman oluyor bu bazen de filmi açmıyor TV yeniden başlıyor. Ne gibi hata çözüm lazım? Ses çıkışını Avidemux uygulaması ile değiştirdim gene aynı. Şu an sadece 2 tane filmde oluyor USB NFT mi o formla biçimlendirildi sonra film attım içine.
Evet bak çelik yumruklar da açılıyordu yeni USB'ye attım onda açıldı sonra hata verdi eski USB'ye attım onda da sorun yaşatı şimdi, film açılıyor sorun yok sadece filmin 1 saatinden sonrasında oluyor ve bu bazı filmlerde oluyor vallahi nasıl bir sorun anlamadım.
Onlara baktım ve aynısını yaptım ingilizcem iyidir filmlerden dolayı anlıyorum yani ama değişen bişi yok ya sorun yoktu bak şöyle USB yeni aldım TV görmedi USB yi bende fay 32 den nft mi o formla biçimlendirdim ve filmlerimi atım ve gene sorun yoktu 1 gün sonra film 1 saat oynuyor ve kapanıyor yada hata veriyor USB bozuk değil eminim genede izleye izleye yapacağım başka yapacağım şey yok gibi duruyor