Augmentin ne için kullanılır?

Emiririririe

Picopat
Daha fazla  
Dün biraz ateşim vardı (38-39). Hastaneye gittik, iğne yaptılar geçti. Azıcık burnum akıyordu. Boğazım ağrımıyordu. Doktor gitmiş bana 1000 mg Augmentin antibiyotik yazmış. Doktorluk taşlamak istemiyorum ama sırf bunun için antibiyotik içmem ne kadar doğru? Şu anda da azıcık boğazım ağrıyor o kadar. Rahatsız hiç etmiyor. Zaten hap icmekten nefes boruma kaçar diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor yazdıysa kullanın. Kendisi antibiyotiktir. İyileşme sürecinizi hızlandıracaktır. Daha önce de bir sürü kez kullandım. Hap yutarken nefes borunuza kaçması pek kolay değil. Bazı durumlar sebebiyle 7 yaşımdan beri hap içiyorum, hiç öyle bir tehlike atlatmadım çok şükür.

Hocam çok büyük. Şeklî a-ferin forte ile aynı ama daha kalın birazcık. Ben aslen nefes boruma kaçar diye korkuyorum.

Nefes borunuza kaçmaz, rahat olun. Yutarken nefes almayın sadece. Normal yutkunma hareketiyle fizyolojik olarak nefes borusuna kaçması imkansız. Güvenin bana.

Dün biraz ateşim vardı (38-39). Hastaneye gittik, iğne yaptılar geçti. Azıcık burnum akıyordu. Boğazım ağrımıyordu. Doktor gitmiş bana 1000 mg Augmentin antibiyotik yazmış. Doktorluk taşlamak istemiyorum ama sırf bunun için antibiyotik içmem ne kadar doğru? Şu anda da azıcık boğazım ağrıyor o kadar. Rahatsız hiç etmiyor. Zaten hap icmekten nefes boruma kaçar diye korkuyorum.
Enfeksiyon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı