Çözüldü Aula F75 2.4 GHz Dongle'ı bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertyilm

Hectopat
Merhaba. Dün bilgisayarımı açtığımda 2.4 GHz Dongle'in çalışmadığını fark ettim. Klavye sadece 2.4GHz'de çalısmıyor kablolu ve Bluetooth'lu şekilde çalışıyor. Dongleyi baska USB slotlarında denedim, kasanın önündeki USB girişlerinin birinde 1-2 saniye çalıştı yazdı sonra sanki çekmiyormuş gibi oldu ve geri gitti. Dongle takılıyken USB slotuna doğru aşırı şekilde bastırırsam klavye dongleyi görüyor baglanıyor ama adamakıllı yazmıyor ve elimi çekince de geri gidiyor. Dongle anakarta değil kasanın önündeki USB girişlerinden birine takılıydı ve o girişte takılı olan Bluetooth donglem de birkaç ay önce bozulmuştu. Bu ön girişlerin sorunlu olduğunu düşünüyorum. 2.4GHz dongleyi hayata döndürebilir miyim içini açsam veya baska dongle satın alıp o dongle ile kullanabilir miyim? Kendi orijinal sıfır donglesini bulabileceğimi sanmıyorum sadece klavyenin yanında geliyor galiba. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün 2.4ghzyi tekrar deneyim dedim ve garip bir şekilde çalıştı. Şuan sorunsuz çalışıyor. Gerçekten garip.
Çok fazla bozulan şikayeti var. Bedava olsa ne fark eder bozulduktan sonra anlamı yok. Ucuz etin yahnisi boşuna dememişler.
Şu klavye ile ne alıp veremediğiniz var anlamış değilim teknoloji şans işidir illaki denk gelir çürük.

Eyvallah ne diyeyim kullanın yani bozulması sizin için sorun değil ise Wireless bozulur ben Bluetooth oda bozulur kablo derseniz tabii ki tercih sizin ben ürün gömmeye gelmedim. Dikkatimi çeken çok fazla bozulma haberleri geliyor dedim ama kimse yazdıklarımı okuyup anlamadan saldırıya geçiyor. Size kolay gelsin. Sanırım en çok bu klavyeyi ucuza toptan almış sonra burada 2. elde 2, 2.5k ya satmaya çalışan arkadaşların ekmeğine mi ellerinden alıyorum anlamadım genelde Facebook'ta da bu kişilerin saldırıları çok fazla. Bilemedim. Neyse.

Genelleme yapmanızı önermiyorum. Bu kadar fazla satın alıma bu kadar az şikayet gayet normal. 2 tane var daha hiçbir sıkıntı yaşamadım. Donglenin ve USB portunun içine üflemeyi dener misiniz? Belki temassızlık yapıyordur.

Merhaba,
Çevirmeli düğme ses içindir diye araştırmadan F75'ten ben de aldım. Programını kurdum ama bir türlü ses özelliği atayamadım. O düğmenin ses fonksiyonu var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı