Çözüldü Aula F75 bilgisayar kapalıyken 2.4 GHz bağlantısı ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serpentine

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün gece bilgisayarımı kapatıp uyudum ve 2.4 GHz bağlantısını takılı bıraktım. Bu sabah bilgisayarımı açmadan önce klavyenin şarj ışığının hala yanmaya devam ettiğini fark ettim. Bilgisayarımı kapatırken 2.4 GHz kablosunu çıkarmam gerekir mi?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, dün gece bilgisayarımı kapatıp uyudum ve 2.4 GHz bağlantısını takılı bıraktım. Bu sabah bilgisayarımı açmadan önce klavyenin şarj ışığının hala yanmaya devam ettiğini fark ettim. Bilgisayarımı kapatırken 2.4 GHz kablosunu çıkarmam gerekir mi?
Hayır klavyenin üst kısmında bulunan 2.4 Bluetooth fonksiyonları arasında geçiş yapabildiğiniz tuş takımını ortaya getirirseniz probleminiz çözülür.
Hayır klavyenin üst kısmında bulunan 2.4 Bluetooth fonksiyonları arasında geçiş yapabildiğiniz tuş takımını ortaya getirirseniz probleminiz çözülür.

Çözüm
Modunu değiştirmek aklıma gelmemişti. Çözüm için teşekkür ederim.

2.4 GHz bağlantısını nasıl takıyorsun tam anlamadım? 2.4 GHz ne demek sence?
USB portuna takılan alıcıyı demek istemiştim, sanırım buna dongle deniyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı