AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın...
Bu arada bazılarının kutusunun üzerinde Çince yazılar var bazılarında yok neden? Açıklayabilecek var mı? Biri Çince diğeri normal ingilizce yazıyor hem kutunun üstünde hem de klavyenin küçük yazı yerlerinde örneğin bt dongleın olduğu yer gibi.
Çıkış şubesindemiş kargo kaç güne gelir tahminen?
Şu an klavyeyle yazıyorum elime ulaştı 9 günde ve kalitesi gerçekten muazzam çok beğendim çakma olma ihtimalini şu an düşünmüyorum bile çünkü her yerde aula logolu ibareler var kalite kontrol stickerı gibi ve gerçekten klavye baya ağır ve orijinal hissettiriyor 680 TL'ye bence muazzam iyi alan herkese hayırlı olsun.
Ayrıca şu esc yanındaki ışığı nasıl kapatırım bilen var mı?
Bu arada bazılarının kutusunun üzerinde Çince yazılar var bazılarında yok neden? Açıklayabilecek var mı? Biri Çince diğeri normal İngilizce yazıyor hem kutunun üstünde hem de klavyenin küçük yazı yerlerinde örneğin BT dongleın olduğu yer gibi.
Çıkış şubesindemiş kargo kaç güne gelir tahminen?
Şu an klavyeyle yazıyorum elime ulaştı 9 günde ve kalitesi gerçekten muazzam çok beğendim çakma olma ihtimalini şu an düşünmüyorum bile çünkü her yerde Aula logolu ibareler var kalite kontrol stickerı gibi ve gerçekten klavye bayağı ağır ve orijinal hissettiriyor 680 TL'ye bence muazzam iyi alan herkese hayırlı olsun.
Ayrıca şu ESC yanındaki ışığı nasıl kapatırım bilen var mı?