Aula F75 2 tane nasıl alınır?

Arkadaşa yanlış bilgi verilmiş fakat bende sosyal medyada gördüm klavyeye replika diyorlar doğru mu?
Hayır forumdakiler aulaya mail atmışlar onaylamış aula konuyu bulursam atacağım.

Bu konunun sonlarına doğru

Son düzenleme:
Replika olduğunu söyleyen iddia eden arkadaşlar şuna bir baksın. Fikrinizin olmadığı şeyler hakkında bu kadar emin konuşmayın.

Bu arada bazılarının kutusunun üzerinde Çince yazılar var bazılarında yok neden? Açıklayabilecek var mı? Biri Çince diğeri normal ingilizce yazıyor hem kutunun üstünde hem de klavyenin küçük yazı yerlerinde örneğin bt dongleın olduğu yer gibi.

Çıkış şubesindemiş kargo kaç güne gelir tahminen?

Şu an klavyeyle yazıyorum elime ulaştı 9 günde ve kalitesi gerçekten muazzam çok beğendim çakma olma ihtimalini şu an düşünmüyorum bile çünkü her yerde aula logolu ibareler var kalite kontrol stickerı gibi ve gerçekten klavye baya ağır ve orijinal hissettiriyor 680 TL'ye bence muazzam iyi alan herkese hayırlı olsun.

Ayrıca şu esc yanındaki ışığı nasıl kapatırım bilen var mı?

Son düzenleme:
Bu arada bazılarının kutusunun üzerinde Çince yazılar var bazılarında yok neden? Açıklayabilecek var mı? Biri Çince diğeri normal İngilizce yazıyor hem kutunun üstünde hem de klavyenin küçük yazı yerlerinde örneğin BT dongleın olduğu yer gibi.

Çıkış şubesindemiş kargo kaç güne gelir tahminen?

Şu an klavyeyle yazıyorum elime ulaştı 9 günde ve kalitesi gerçekten muazzam çok beğendim çakma olma ihtimalini şu an düşünmüyorum bile çünkü her yerde Aula logolu ibareler var kalite kontrol stickerı gibi ve gerçekten klavye bayağı ağır ve orijinal hissettiriyor 680 TL'ye bence muazzam iyi alan herkese hayırlı olsun.

Ayrıca şu ESC yanındaki ışığı nasıl kapatırım bilen var mı?

FN + Shift

Bende şu an klavyeden yazıyorum gerçekten muazzam bir hissiyatı var aşırı kaliteli

FN + Shift

Bende şu an klavyeden yazıyorum gerçekten muazzam bir hissiyatı var aşırı kaliteli
Hocam çok sağolun düzelttim sayenizde size de hayırlı olsun bu arada bana Çin versiyonu geldi size de mi Çin geldi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı