Aula F75 almaya değer mi?

Hocam bu kalvyeyi ben de tekrar stoğa girerse almayı düşünüyorum ama üstüne home, pause gibi bazı tuşlar yok. Normalde tkl kullanmaya alışkınım fakar bazı oyunlarda bu tuşlar lazım olabiliyor. Bu klavyede bu tuşları kullanmanın bir kombinasyonu vs. var mı?

Hocam bu kalvyeyi ben de tekrar stoka girerse almayı düşünüyorum ama üstüne Home, pause gibi bazı tuşlar yok. Normalde TKL kullanmaya alışkınım fakar bazı oyunlarda bu tuşlar lazım olabiliyor. Bu klavyede bu tuşları kullanmanın bir kombinasyonu vs. var mı?

@Eswaii hocam demin dedi uygulamadan tuş atarız hocam bende öyle yapacağım.

Teşekkürler ihtiyacım olan cevap buydu artık yedekte durur Redragon sipariş olsun diye 95 TL'lik mouse pad ekledim siparişe 1075 TL tuttu gümrükte takılma olmaz herhalde değil mi bayağı endişeliyim o kadar staj paramın %30'unu feda ettim zaten bir şey kazanmıyoruz stajda vergilerle 921 olduğu için sepet tutmuyor du ondan bitane ekledim öylesine
Temu 30 Euro yani 1070TL sınırı geçerse almana izin vermiyor yani, eğer aldıysan gümrükte ekstra vergi çıkmaz. ürünlerin sepete eklerken olan fiyatları yani vergi ve kargo dışı fiyatları 1070TL'yi geçmemesi lazım.
Hocam bu kalvyeyi ben de tekrar stoğa girerse almayı düşünüyorum ama üstüne home, pause gibi bazı tuşlar yok. Normalde tkl kullanmaya alışkınım fakar bazı oyunlarda bu tuşlar lazım olabiliyor. Bu klavyede bu tuşları kullanmanın bir kombinasyonu vs. var mı?
Uygulamasında istediğiniz tuşa veya tuş kombinasyonuna atama yapabiliyorsunuz, bende sizin gibi TKL kullanıyordum fakat şu anlık hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum gayet rahat alıştım. Örneğin ben sağ ctrl tuşunnu kullanmadığım için uygulaması üzerinden onu sağ alt tuşu olarak değiştirdim.

F75 ile oyun oynayan birini görmüşken sorayım. Oyunlarda nasıl performansı.
Oyunlarda normal performans kulaklıktan duyuluyor sesleri. Yazı yazarken bakmadan zor yazılıyor. İ-Ş-Ö gibi harfler yok. Noktalama işaretlerinin yerine geliyor. Türkçe klavye yaparsan o işaretlere basınca harf yazıyor.

Ağır klavye bir de, ilk defa böyle bişey gördüm. Menzili de iyi pcyi televizyona bağladım salona geçtim çekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı