Aula F75 drıver virüslü mü?

the rayz

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Aula F75 klavyeme drıverını yuklıcektım ve VirusTotal'e atıgımda trojan cıktı sanırsam drıverı acarken Windows Defender uyarı verdı baska bır yerde drıver var mı ya da drıvere guvenmellı mıyım?

Bugün Aula F75 klavyeme drıverını yuklıcektım ve VirusTotal'e atıgımda trojan cıktı sanırsam drıverı acarken Windows Defender uyarı verdı baska bır yerde drıver var mı ya da drıvere guvenmellı mıyım?

Açıkçası ben driverini indirmeden kullanıyorum eğer RGB ile bir işin yoksa gereksiz. Ancak çoğu herkes kullanıyor virüs olacağını sanmıyorum

Benim anladığım kadarıyla bundaki dahili yazılım yükseltme kısmını zararlı görebiliyorlar. Çin sitesinden indirirseniz sürücüyü dahili yazılım yükleme kısmı olmadığı için sorun olmuyor, virustotal sonucu temiz çıkıyor.

Son düzenleme:
Virüslü müdür değil midir bilmiyorum ama bazı antivirüsler Keylogger içerdiğini tespit etmiş o uygulamanın. Tüm klavye yazılımları mantık olarak keylog etmek durumunda yaptığın kombinasyonlara tepki gösterebilmek için vs.

Belki bilindik bir marka ve üretici olmadığından diğerlerinde algılamadığını burada virüs olarak algılamış olabilir.

Fakat yine de ben uygulamasını kurmadım güvenlik endişelerinden, siz de kurmadan kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı