Aula F75 için keycap tavsiyesi

Atakan_1

Hectopat
Şu an klavyemde PBT keycap var, 300-400 TL civarına yeni keycap bakıyorum. ABS alsam çok mu kalitesiz olur sizce? Temu veya sarı siteden alabilirim, başka öneriniz varsa da açığım. Renk olarak beyaz veya siyah fark etmez. Side printed da olabilir ama klavyenin LED’leri south-facing olduğu için yazılara yeterince ışık gelir mi emin olamadım.

Şu an klavyemde PBT keycap var, 300-400 TL civarına yeni keycap bakıyorum. ABS alsam çok mu kalitesiz olur sizce? Temu veya sarı siteden alabilirim, başka öneriniz varsa da açığım. Renk olarak beyaz veya siyah fark etmez. Side printed da olabilir ama klavyenin LED'leri south-facing olduğu için yazılara yeterince ışık gelir mi emin olamadım.

AK680 Max var 4 aydır kullanıyorum dikkatli bakınca ufak bir parlama var ABS keycapste.
PBT devam edin. Ben çok takan biri olmadığım için sorun yok.

Olmaz hocam o keycapsler W75e uyumlu, başka klavyelerede uyumlu olur ama sizinkine uymuyor.

Wraith Shine-Through Tuş Takımı bu uyar mı Aula'ya PBT mi bir de emin olamadım.

1 set of cool keycaps orijinal yükseklik 97 tuş - Temu Türkiye hocam bu tarz bir şey buldum bir bakın isterseniz.

Alacak olursanız minimum tutar olmadan alışveriş yapma bugu var hocam onu da anlatırım.

Bir de hocam Temu'da bazen sepetinize sadece bir ürünü atıp beklediğinizde Temu indirim uygulayabiliyor.

Son düzenleme:
Olmaz hocam o keycapsler W75e uyumlu, başka klavyelerede uyumlu olur ama sizinkine uymuyor.

1 set of cool keycaps orijinal yükseklik 97 tuş - Temu Türkiye hocam bu tarz bir şey buldum bir bakın isterseniz.

Alacak olursanız minimum tutar olmadan alışveriş yapma bugu var hocam onu da anlatırım.

Bir de hocam Temu'da bazen sepetinize sadece bir ürünü atıp beklediğinizde Temu indirim uygulayabiliyor.
Bende şuan 200tl minimum tutar zaten ama anlatırsanız iyi olur daha sonra kullanırım. Bir de hiç mi uymaz o W75 tuşları.

Bende şu an 200TL minimum tutar zaten ama anlatırsanız iyi olur daha sonra kullanırım. Bir de hiç mi uymaz o W75 tuşları.

Uymuyor hocam.

Hocam önce uygulamadan ürünü ekliyosunuz sepete sonra chromea girip örnek olarak “temu led” yazıyosunuz sonra alışverişe basıp çıkanlardan birine basıyosunux o uygulamaya yöneltiyor sonra sağdan sepete tıklayıp alttan tamamlıyosunuz alışverişi anlamadığınız bir şey olursa sorabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı