Aula F75 için keycap tavsiyesi

Şu an klavyemde PBT keycap var, 300-400 TL civarına yeni keycap bakıyorum. ABS alsam çok mu kalitesiz olur sizce? Temu veya sarı siteden alabilirim, başka öneriniz varsa da açığım. Renk olarak beyaz veya siyah fark etmez. Side printed da olabilir ama klavyenin LED'leri south-facing olduğu için yazılara yeterince ışık gelir mi emin olamadım.

Güneye bakıyorsa istediğin kadar ışık geçiren al hiç ışık gelmez gelse bile oranı %5 falan. Bizzat denedim hiç görünmüyor

Bu klavyelerde güneye doğru olan özel keycapsler var onlar daha aşağıdan olduğu için aydınlatıyor ancak fiyatları hem pahalı hem de yurt dışı. Oda 1-2 tane bulabildim ki gelmez yani.

Güneye bakıyorsa istediğin kadar ışık geçiren al hiç ışık gelmez gelse bile oranı %5 falan. Bizzat denedim hiç görünmüyor

Bu klavyelerde güneye doğru olan özel keycapsler var onlar daha aşağıdan olduğu için aydınlatıyor ancak fiyatları hem pahalı hem de yurt dışı. Oda 1-2 tane bulabildim ki gelmez yani.
Güneye değil kuzeye bakıyor. Yukarı tarafa doğru yani.

Uymuyor hocam.

Hocam önce uygulamadan ürünü ekliyosunuz sepete sonra chromea girip örnek olarak “temu led” yazıyosunuz sonra alışverişe basıp çıkanlardan birine basıyosunux o uygulamaya yöneltiyor sonra sağdan sepete tıklayıp alttan tamamlıyosunuz alışverişi anlamadığınız bir şey olursa sorabilirsiniz hocam.
Bu 200 TL sepet şeyini düzeltmişler mi ben yapamadım.

Son düzenleme:
Düzelttiler hocam maalesef bende son alışverişimi 2 gün önce yapabildim aynı şekilde.

Ama yeni hesap açarsanız minimum 200TL oluyıdu galiba o da mı yükselmiş.
Yok düzeltmemişler yapabildim. Web sitesinde 200 tlye düşüyo sepet

Bunu aldım. North faced olsa bile gözüküyor ışık klavyede. Ama tuşlar çok ince ve hiç pbt gibi hissettirmiyor ya da kalitesiz bir pbt. Geceleri çok ince olduğu için şeffaf keycaps gibi oluyor neredeyse. İsteyene fotoğrafını yüklerim.

Son düzenleme:
Yok düzeltmemişler yapabildim. Web sitesinde 200 tlye düşüyo sepet

Bunu aldım. North faced olsa bile gözüküyor ışık klavyede. Ama tuşlar çok ince ve hiç pbt gibi hissettirmiyor ya da kalitesiz bir pbt. Geceleri çok ince olduğu için şeffaf keycaps gibi oluyor neredeyse. İsteyene fotoğrafını yüklerim.
Hocam, atabilir misiniz? Benim de klavyemin ışığı yukarıda, yani kuzeyde. Gece karanlıkta klavyeyi göremiyorum diye şunu almak istiyorum ama nasıl durur, anlayamadım. Gözükür mü, gözükmez mi diye merak ediyorum. Link: cool keycaps original height 97 keys two color - Temu United Kingdom

Dosya Ekleri

• klavye ışık yönü.jpeg
    klavye ışık yönü.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 6
Hocam, atabilir misiniz? Benim de klavyemin ışığı yukarıda, yani kuzeyde. Gece karanlıkta klavyeyi göremiyorum diye şunu almak istiyorum ama nasıl durur, anlayamadım. Gözükür mü, gözükmez mi diye merak ediyorum. Link: cool keycaps original height 97 keys two color - Temu United Kingdom
Işıkları kuzeyde ise side printed almayın ben aldım pişman oldum kötü duruyor baya. Fotoğrafını da birkaç saate yüklerim müsait olursam. Side printed olmayanın fotoğrafını

Ayrıca bu benim aldığıma çok iyi diyemem çünkü keycapsler biraz ince o yüzden sesi kendi keycapsleri kadar tok çıkmıyor. Benim için sorun değil. Çözüm olarak da keycapslerin altına tack it yapıştırıcı yapıştırdım birazcık sesi bayağı bir tok oldu.

Keycapsler de aulanın kendi keycapsleri kadar dokulu değil daha pürüzsüz.

Işıkları kuzeyde ise side printed almayın ben aldım pişman oldum kötü duruyor baya. Fotoğrafını da birkaç saate yüklerim müsait olursam. Side printed olmayanın fotoğrafını

Ayrıca bu benim aldığıma çok iyi diyemem çünkü keycapsler biraz ince o yüzden sesi kendi keycapsleri kadar tok çıkmıyor. Benim için sorun değil. Çözüm olarak da keycapslerin altına tack it yapıştırıcı yapıştırdım birazcık sesi bayağı bir tok oldu.

Keycapsler de aulanın kendi keycapsleri kadar dokulu değil daha pürüzsüz.
O zaman hocam, en iyisi hiç keycaps almamak mı, yoksa kuzey için hangi keycaps’i önerirsiniz ?

O zaman hocam, en iyisi hiç keycaps almamak mı, yoksa kuzey için hangi keycaps’i önerirsiniz ?
Ben şuan elimdeki keycapsten memnunum en son linkini attığım. Sadece keycaps biraz ince olduğu için sesi çok tok değil ama onu çözdüm zaten. Pürüzlü olmaması çok iyi değil ama yapıcak bişey yok ona. Işık geçiren ve kalın olanlar var ama klavyeden pahalı onlar zaten gerek yok bence o yüzden. Side printed olanlar biraz daha kalın oluyor ama onlar kuzey ışıkla çok uyumlu değil. En tok ses ışık geçirmeyen doubleshotlarda oluyor aulanınki gibi. Yani ucuz olsun diyorsanız benim attığım seçeneklerden birisi. Ya da monitör lambası alabilirsiniz tuşları görememek sorunsa.

Benim aldığım.

Söylemeyi unutşum bu keycapsler açıklamada cherry profile yazıyor ama oem profile geldi bana yorumlara da yazmışlar aynısını.Aulanın nırmal tuşlarından bi tık daha yüksek yani

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250921-203350_Brave.png
    Screenshot_20250921-203350_Brave.png
    656 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20250921-203357_Brave.png
    Screenshot_20250921-203357_Brave.png
    490,5 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20250921-203407_Brave.png
    Screenshot_20250921-203407_Brave.png
    756,4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Technopat Haberler