Aula F75 için keycap tavsiyesi

Ben şuan elimdeki keycapsten memnunum en son linkini attığım. Sadece keycaps biraz ince olduğu için sesi çok tok değil ama onu çözdüm zaten. Pürüzlü olmaması çok iyi değil ama yapıcak bişey yok ona. Işık geçiren ve kalın olanlar var ama klavyeden pahalı onlar zaten gerek yok bence o yüzden. Side printed olanlar biraz daha kalın oluyor ama onlar kuzey ışıkla çok uyumlu değil. En tok ses ışık geçirmeyen doubleshotlarda oluyor aulanınki gibi. Yani ucuz olsun diyorsanız benim attığım seçeneklerden birisi. Ya da monitör lambası alabilirsiniz tuşları görememek sorunsa.

Benim aldığım.

Söylemeyi unutşum bu keycapsler açıklamada cherry profile yazıyor ama oem profile geldi bana yorumlara da yazmışlar aynısını.Aulanın nırmal tuşlarından bi tık daha yüksek yani
O zaman almanak daha mantıklı hocam. Bir de eğer varsa, side printed tuş takılı olan fotoğrafı atabilir misiniz?

O zaman almanak daha mantıklı hocam. Bir de eğer varsa, side printed tuş takılı olan fotoğrafı atabilir misiniz?
Yani bunu alsanız da pişman olmazsınız tabi ben çok da farketmiyor sesinin azıcık daha az tok olması. Sesi her türlü gayet güzel. Fotoğrafı yükledim side printedın. Bu gün ışığında olduğu için gözüküyor geceleri gözükmüyor adam akıllı. Klavyeye şuan takılı olmadığı için gece fotosunu çekemem.
1758482198134.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı