Aula F75 Kısayolları

Kılavuza bakarak kısayolları Türkçeleştirdim. Herkesin faydalanması için buraya yazıyorum.

Genel kısayollar
Windows moduna alma: FN+W
Renk modu değiştirme: FN+I (Enter'in üzerindeki tuş)
Renk değiştirme: FN+TAB
Işık parlaklık artırma: FN+Yukarı Ok
Işık parlaklık azaltma: FN+Aşağı Ok
Işık efekt hızı artırma: FN+Sağ Ok
Işık efekt hızı azaltma: FN+Sol Ok
Printscreen: FN+U
ESC (3 saniye basılı tutunca): Fabrika ayarları
Batarya seviyesini görme: FN+B (Bunu çok beğendim)

Multimedya kısayolları

Önceki şarkıya dön: FN+F7
Şarkıyı duraklat: FN+F8
Sonraki şarkıya geç: FN+F9
Sesi kapat (Mute): FN+F10
Sesi azalt: FN+F11
Sesi yükselt: FN+F12
Knob'a basılı tut: Ofis modu. Bu modda knob sesi kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda sesi kapatır.
Knob'a tekrar basılı tut: Oyun modu. Bu modda knob ışık efektlerini değiştirmeye ve ışık şiddetini kısıp açmaya yarar. Knob'a tıkladığınızda ışık efekti değişir.

@ için = ctrl+alt+Q
< için = ctrl+alt+" (" işareti 1 rakamının solundaki tuş).
büyüktür işareti için = ctrl+alt+1
Bunları deneyebilirsiniz
Şu olay hariç hiç bir handikapı yok. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. ESC'nin sağındaki yanıp sönen ışığı kapatamıyoruz sanırım

Son düzenleme:
Şu olay hariç hiç bir handikapı yok. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. ESC'nin sağındaki yanıp sönen ışığı kapatamıyoruz sanırım
Evet evet gerçekten memnun kaldım, sesi malzeme kalitesi, 2.4ghz modu gecikmeli çalışıyor niye bilmiyorum ancak bluetooth 5 modu bilgisayarda da televizyonda da 0 gecikme yapıyor o yüzden bilgisayarla kullanırken dongle yerine bt 5 modunu kullanıyorum.

Bugün beyazını da sipariş ettim arkadaşlar. Bir de yanına Wraith'de satılan Türkçe beyaz PBT Keycap setini satın aldım. Kargodan geldiklerinde keycapleri bu klavyeye takıp fotoğrafını atacağım sizlere. Kaçırmamak için konuyu takipte kalabilirsiniz.

multimedya ayarlarını kapatabiliyor muyuz? ben alt + f10 ile vs. nvidia shadowplay'i kontrol ediyordum ama bunun medya kontrolleri yüzünden olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı