Aula F75 rakibi var mı?

288tlye alabildiğiniz bi zaman vardı o zaman kaptım ben 1 tane, gelince inceleme yapacağım. Yorumlara ve videolara bakarsak daha iyisi yok henüz(70 dolar altına).

Hocam çok fark etmiyor ya switch sesi ikisi çok yakın birbirine kulağınız alışınca zaten hissetmeyeceksiniz yani beğendiginiz rengi alın demek isterim ben

Hocam tam tersi değil mi?

Değil. Siyah graywood V3 switch kullanıyor içini açıp baktım arkadaşımada beyazını aldık oda keşke siyahını alsaydım diyor ama bence beyazda gayet güzel ama RGB'ler siyaha daha da yakışıyor. Gerisi zevk meselesi hangi switchi sevip sevmemen sana bağlı zevkine karışamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesleride burada.

Benzer fiyatta rakip yok gibi. Geçmiş klavye indirimlerini bile düşününce bu fiyata bu kalitede ürün alındığı bir zaman aklıma gelmiyor. Bazı manyetik switchli klavyeler vardı ama onlar daha pahalıdan satılıyordu diye hatırlıyorum. Bir de kasaları bu kadar katman katman değildi onların.

Değil. Siyah graywood V3 switch kullanıyor içini açıp baktım arkadaşımada beyazını aldık oda keşke siyahını alsaydım diyor ama bence beyazda gayet güzel ama RGB'ler siyaha daha da yakışıyor. Gerisi zevk meselesi hangi switchi sevip sevmemen sana bağlı zevkine karışamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesleride burada.

Tüh kötü oldu ben beyaz tok diye almıştım çok zor karar vermiştim neyse yapacak birşey yok mouseyide beyaz alıcam zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı