Çözüldü Aula F75 tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Normalde çalışıyordu, bir sorunu yoktu. Driverdan herhangi bir ayarı değiştirdikten sonra çalışmadı. Işıklar yanıyor, ses açma kapama düğmesi ışığı azaltıp acıyor. Ses düğmesine basılı tuttum, 3 modunu da denedim ancak düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Normalde çalışıyordu, bir sorunu yoktu. Driverdan herhangi bir ayarı değiştirdikten sonra çalışmadı. Işıklar yanıyor, ses açma kapama düğmesi ışığı azaltıp acıyor. Ses düğmesine basılı tuttum, 3 modunu da denedim ancak düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?
Sanırım driver sıkıntılı hocam. Driverı kablosu takılıyken kurup firmware güncellemesi yaparak mı kurdunuz? Öyle yapıp sorun yaşamayan çok var. Öyle yapmadıysanız deneyebilirsiniz. En kötü driversız kullanırsınız.
Merhaba 2.3 gün oncesinde elime Aula F75 adlı klavye geçti 2 3 gün sonra klavye durduk yere gitti USB'sini taktım wired modda 1 gece şarj olmasını bekledim. Şarj ışıgı yanıp sonuyor. Windows tuşunda beyaz ışık var. FN'ye bastıgım zaman W tuşu ve 4 tuşu yanıyor. Hiçbir şekilde tuşlara basılmıyor.

Yeni konu açmak istemedim. Beyaz versiyonu yeni geldi. Şarj kablosunu taktıgınızda şarj olup olmadıgını nasıl anlıyoruz. Ajazz klavyem kablo taktıgımda FN tusu LED'i kırmızı oluyor sarjı full oldugunda sönüyor mesela. Burada kablo taktıgımda herhangi bir görmedim. ESC yanındaki LED şeridi kablo olsa da olmasa da yanıp sönüyor

Yeni konu açmak istemedim. Beyaz versiyonu yeni geldi. Şarj kablosunu taktıgınızda şarj olup olmadıgını nasıl anlıyoruz. Ajazz klavyem kablo taktıgımda FN tusu LED'i kırmızı oluyor sarjı full oldugunda sönüyor mesela. Burada kablo taktıgımda herhangi bir görmedim. ESC yanındaki LED şeridi kablo olsa da olmasa da yanıp sönüyor
FN+B yaparak şarj seviyesini görebiliyorsunuz. 7 gün oldu, hala 0'da yeşil ışık yanıyor.

FN+B yaparak şarj seviyesini görebiliyorsunuz. 7 gün oldu, hala 0'da yeşil ışık yanıyor.

Onu biliyorum ama şarj kablosu takılı iken şarj alıp almadıgına dair herhangi bir geri bildirim yok. Ajazz klavyede kırmızı yanıyor FN tusu takar takmaz sarjı tam doldugunda sönüyor mesela. ESC tusu yanındaki LED her zaman yanıp sönüyor zaten

Klavye kapalıyken kablo ile bağlayıp bunu açın, pass dedikten sonra kapatın. Kabloyu tak çıkar yapın, düzelecektir.
Dört saattir bununla uğraşıyordum. Çok teşekkür ederim. Bende yazılımda ayarlarını kurcalarken sendeki sorun oluştu. Bunu yazılımın içinden yapmaya çalışıyordum ama senin önerdiğin gibi başka bir yazılım indirmek gerekiyormuş. Çok teşekkür ederim. Bugün oyun oynayamadım ama klavyeden neredeyse vazgeçiyordum. :) (Sanırım biraz oyun oynarsam sabah işe geç kalmam 😅)

Dört saattir bununla uğraşıyordum. Çok teşekkür ederim. Bende yazılımda ayarlarını kurcalarken sendeki sorun oluştu. Bunu yazılımın içinden yapmaya çalışıyordum ama senin önerdiğin gibi başka bir yazılım indirmek gerekiyormuş. Çok teşekkür ederim. Bugün oyun oynayamadım ama klavyeden neredeyse vazgeçiyordum. :) (Sanırım biraz oyun oynarsam sabah işe geç kalmam 😅)
Ben de biraz daha çözemeseydim Temu desteğe yazacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı