Çözüldü Aula F75 tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Normalde çalışıyordu, bir sorunu yoktu. Driverdan herhangi bir ayarı değiştirdikten sonra çalışmadı. Işıklar yanıyor, ses açma kapama düğmesi ışığı azaltıp acıyor. Ses düğmesine basılı tuttum, 3 modunu da denedim ancak düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Normalde çalışıyordu, bir sorunu yoktu. Driverdan herhangi bir ayarı değiştirdikten sonra çalışmadı. Işıklar yanıyor, ses açma kapama düğmesi ışığı azaltıp acıyor. Ses düğmesine basılı tuttum, 3 modunu da denedim ancak düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?
Sanırım driver sıkıntılı hocam. Driverı kablosu takılıyken kurup firmware güncellemesi yaparak mı kurdunuz? Öyle yapıp sorun yaşamayan çok var. Öyle yapmadıysanız deneyebilirsiniz. En kötü driversız kullanırsınız.
Ayarını ortaya getirip kablosunu takın. Güncelleme yapacak sanırım.

Sanırım driver sıkıntılı hocam. Driverı kablosu takılıyken kurup firmware güncellemesi yaparak mı kurdunuz? Öyle yapıp sorun yaşamayan çok var. Öyle yapmadıysanız deneyebilirsiniz. En kötü driversız kullanırsınız.

Çözüm
Frimware indirdim şimdi, deneyeceğim.

Evet firmware indirip, pass yazdıktan sonra kabloyu tak çıkar yaptım, düzeldi.

@Turkish Delight Merhaba benim de sorum olacak aynı klavyeden bende de var da driverı ve Firmware hakkında pek bir bilgim yok acaba hangisini önce kurmalıyım? Bir de bu klavyeye uygun keycaps önerir misin?

Bence tuş driver kurmaya gerek yok. Kurupta hata alırsanız Firmware indirip yeniden driverı yükleyebilirsiniz. İlk başta driver indirdiğimde bir hata yoktu. Keycaps hakkında pek bir bilgim yok ama şuna bakabilirsiniz; Keycaps
Klavyeyi aldığımda bunu görmedim, çevresi şeffaf, üstü beyaz olan tuşlar hoşuma gitti. İncelemelerinde Aula F75'e takanlar var, Aliexpress'e de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı