Aula F75 üretimden kaldırıldı

Maalesef canlı desteğe yazdım geri gelmeyecekmiş direk yetkililer söyledi kardeşim artık başka şeylere bak ben 3 tane alabildim 2 tane sattım bir tane kullanıyorum ama laptopumun klavyesi çok daha güzel diyebilirim üzülmene değmez sıkma canını
Canlı destek bilmez bunu. Ben defalarca zorladim mağazaya sorun, bana sordurun vs. diye.

Bir de klavyeden bahsetmiyorum. Ajazz fareden bahsediyorum.

Aula'yı da boşuna gömmüşsünüz hocam gayet iyi klavye 😅

Benim korkum ülkedeki yamyam distribütörlerin eline düşmesi. Bu kadar tutulunca firmayla iletişime geçmişlerdir kesin. İtopya falan yakında satar 3K ya.

Benim korkum ülkedeki yamyam distribütörlerin eline düşmesi. Bu kadar tutulunca firmayla iletişime geçmişlerdir kesin. İtopya falan yakında satar 3K ya.
Daha iyi olur. Böylelikle ticari amaçlı 10-15 tane alanlar da kalmaz. Bir klavyeden 200-300 TL kazanacağım diye gümrük kanununun bile açığını yakalamışlar, kullanıyorlar. En azından vergisini veren legal iş yapanlar kazanmış olur.

Bu fiyatta var gösteriyor, sepete de ekleniyor ama doğru mudur veya güvenilir midir bilemedim. Satıcı profiline tıkladığımda ''Something went wrong'' uyarısı veriyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Türkiye'de ulaşılabilir bir şey olmaya görsün, hemen fırsatçılar ve stokçular yamyam gibi suyunu çıkarıyorlar. 3. dünya değil resmen 5. hatta 10. dünya ülkesiyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de ulaşılabilir bir şey olmaya görsün, hemen fırsatçılar ve stokçular yamyam gibi suyunu çıkarıyorlar. 3. dünya değil resmen 5. hatta 10. dünya ülkesiyiz.
Aynen öyle! Bu kadar açgözlülük ve fırsatçılıkla nereye varabiliriz bilmiyorum. İnsanların ihtiyaçlarını sömürmekten çekinmeyen bu zihniyet yüzünden gerçekten bu klavyeye ihtiyacı olan insanlar alamıyorlar. Anlamıyorum yani yamyam gibi 3-4 tane alanlar var. Bu ülkede insan biraz nefes almaya kalksa, birileri hemen o havayı bile satmaya çalışıyor. Fırsatçılık, stokçuluk, vicdansızlık artık rutin hale geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı