Aula F75 üretimden kaldırıldı

Ekmek daha pahalı değil mi?
Fiyatlar her gün değişiyor olabilir.

İndirim zamanı. (cebimde 5 kuruş para yok, poğaça alamadım ekmek aldım bak. :D)

Tam bilmiyorum ancak gayet şık bir klavye olarak gözüme girdi benim. Keşke alsaydım.
Keşke hocam. Benimki de iki gündür gümrükte bakalım.

Nasıl bir şey arıyorsunuz?

Edit : VPN ile İsveç'ten baktım gayet stoklarda var. Ürün TR için kaldırılmış.

Çin imalat usullerinden birisi. Aslında üretimden kalkmadı üretim çok zaman önce bitmiştir. Sistemleri şöyle işliyor:
Yapılacak malı belirliyorlar.
Boş fabrikayı alıyorlar.
Yapılacak parçaları belirliyorlar.
Yapılacak parçalar için makineleri alıyorlar.
  1. Plastik enjeksiyon lazım ,alıyorlar makineyi atıyorum 5 milyon üretim yapıyorlar. Makineleri satıyorlar.
  2. CNC lazım, alıyorlar CNC makinesini 5 milyon üretim yapıyorlar. Makineleri satıyorlar.
  3. Birleştirme yapılacak, işçi ve bant ne lazımsa alıyorlar 5 milyon malı üretip işçiyi salıp bantları satıyorlar.
  4. Boş fabrikayı satıp depoya geçiyorlar ve ihracat ofisleriyle irtibata geçiyorlar (bu noktada Çin'de çalışan tanıdıklarım var)
  5. Mal bittikten sonra değerlendiriyorlar, tekrar bu zahmete girmeye değerse döngü yeniden başlıyor.
Kısaca bu klavyeyi üreten adamlar Batman figürü yapmaya başlamış bile olabilirler.
Mantık güzel bence. O yüzden orada maliyetler çok düşük. İşçiler belki karın tokluğuna çalışıyor.

Daha önceden de olmuştu.

Bilmiyorum geri açılır belki açılmayadabilir.
Takip etmek lazım.

Üretimden kalkma durumu yok, stok bitince öyle yazıyor. Böyle yazdıktan 3 kere sonra stok geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı