Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar taktik vereyim %20 kuponunuz yoksa arama yerine Discount Card 000' yazıp oradan denk getirmeye çalışın.

Şu an Logitech G Pro X TKL modelini kullanıyorum yedek olarak DKM200 sipariş etmiştim geçen hafta. F75'in switchleri daha mı kaliteli DKM200'e göre?

Şu an Logitech G Pro X TKL modelini kullanıyorum yedek olarak DKM200 sipariş etmiştim geçen hafta. F75'in switchleri daha mı kaliteli DKM200'e göre?
Ajazz veya Ak680'deki switchleri kullanıyorsa evet F75'in switchleri daha kaliteli.

Hocam gozukmuyor arama kısmında klavyeki nasıl bulacağım.
Araya araya bulunuyor hocam o şans işi bazen hiç de çıkmıyor benim 4. hesaba ilk sayfadan attı 400 TL'ye geliyordu vergisiz.

Arkadaşlar taktik vereyim %20 kuponunuz yoksa arama yerine Discount Card 000' yazıp oradan denk getirmeye çalışın.
Denedim çıkmadı ama hazır sepet vardı tamamlamak adına aldım yine de, konu için teşekkürler.

Rica ediyorum açmayın artık mekanik klavye konusu, 6 tane oldu dayanamıyorum alıyorum

Denedim çıkmadı ama hazır sepet vardı tamamlamak adına aldım yine de, konu için teşekkürler.

Rica ediyorum açmayın artık mekanik klavye konusu, 6 tane oldu dayanamıyorum alıyorum

Sepetteyken stok bitti o alan sendin demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…