Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ediyorum açmayın artık mekanik klavye konusu, 6 tane oldu dayanamıyorum alıyorum 😅
Hocam bunun gibi kaliteli klavyeleri ucuza bulursak paylaşıyoruz mecbur alamayanlar da yararlansın parasını fazlasıyla hak ediyor.

Hocam bunun gibi kaliteli klavyeleri ucuza bulursak paylaşıyoruz mecbur alamayanlar da yararlansın parasını fazlasıyla hak ediyor.
Teşekkür ederim hocam son alan kişi ben oldum :)

Rica ederim umarım elinize sorunsuz ulaşır.

Ulaşmama durumunda müşteri hizmetleriyle iletişim iade gibi sorunlar kolay mı daha önce hiç Temu'dan alışveriş yapmadım.

Ulaşmama durumunda müşteri hizmetleriyle iletişim iade gibi sorunlar kolay mı daha önce hiç Temu'dan alışveriş yapmadım.
30 günde elinize ulaşmazsa parası iade oluyor ve ürün elinize ulaşırsa sizde kalıyor aynı durum 15 gün kargonun güncellenmemesi durumunda da geçerli.

Siyahı çok güzelmiş sipariş ettim bakalım switch sesi de baya iyi hoşuma gitti. Yağız hocam klavye konusunda kötü klavye önermez.

Siyahı çok güzelmiş sipariş ettim bakalım switch sesi de baya iyi hoşuma gitti. Yağız hocam klavye konusunda kötü klavye önermez.
Blue switch gelmediği sürece klavye efsane hocam, teşekkür ederim iltifat için.

Blue switch gelmediği sürece klavye efsane hocam teşekkür ederim.

Hocam birkaç video izledimde tuş üstü aydınlatma yok tuşları değiştirilebiliyorsa şeffaf harf tuş takımı önerir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı