cristianosuiii
Femtopat
Ekstra indirimleri nasıl alabiliriz biliyor musunuz?
Maalesef hayır.
Ekstra indirimleri nasıl alabiliriz biliyor musunuz?
Ajazz veya Ak680'deki switchleri kullanıyorsa evet F75'in switchleri daha kaliteli.Şu an Logitech G Pro X TKL modelini kullanıyorum yedek olarak DKM200 sipariş etmiştim geçen hafta. F75'in switchleri daha mı kaliteli DKM200'e göre?
Arkadaşlar taktik vereyim %20 kuponunuz yoksa arama yerine discount Card 000' yazıp oradan denk getirmeye çalışın.
Araya araya bulunuyor hocam o şans işi bazen hiç de çıkmıyor benim 4. hesaba ilk sayfadan attı 400 TL'ye geliyordu vergisiz.Hocam gozukmuyor arama kısmında klavyeki nasıl bulacağım.
Araya araya bulunuyor hocam o şans işi bazen hiç de çıkmıyor benim 4. hesaba ilk sayfadan attı 400 TL'ye geliyordu vergisiz.
Onu bilmiyorum hocam.Kredi iadesi direk kartamı yatıyor.
Denedim çıkmadı ama hazır sepet vardı tamamlamak adına aldım yine de, konu için teşekkürler.Arkadaşlar taktik vereyim %20 kuponunuz yoksa arama yerine Discount Card 000' yazıp oradan denk getirmeye çalışın.
Denedim çıkmadı ama hazır sepet vardı tamamlamak adına aldım yine de, konu için teşekkürler.
Rica ediyorum açmayın artık mekanik klavye konusu, 6 tane oldu dayanamıyorum alıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.