Aula F75 vs AK820 Pro

Bütçe
3000

GeneralSkywalker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir klavye almak istiyorum ve 2 ürün arasında kaldım.
İlk ürün.
Aula F75.
İkinci ürün.
AK820 Pro.

Switchlerini pek bilmiyorum. Çok sesli olmasını istemiyorum. AK820 Pro daha çok ilgimi çekti sizce aralarında pek fark var mı yoksa AK820 Pro'yu direkt alayım mı?

İlk ürün.
Aula F75.
İkinci ürün.
AK820 Pro.

Switchlerini pek bilmiyorum. Çok sesli olmasını istemiyorum. AK820 Pro daha çok ilgimi çekti sizce aralarında pek fark var mı yoksa AK820 Pro'yu direkt alayım mı?

FPS oynuyorsan mad 68 ön siparışı olan klavye işini görebilir bir bak Wraith de.

İlk ürün.
Aula F75.
İkinci ürün.
AK820 Pro.

Çok sesli istemiyorsan ikisi de sesli tık tık tık ses çıkarıyor Aula F75 var ben de ikisinin arasında da çok fark yok.

Mad68he de güzel ama o da sesli

Silent switch bak bence

FPS oynuyorsan mad 68 ön siparışı olan klavye işini görebilir bir bak Wraith de.

FPS oynuyorum fakat %75 klavye istiyorum.

Çok sesli istemiyorsan ikisi de sesli tık tık tık ses çıkarıyor Aula F75 var ben de ikisinin arasında da çok fark yok.

Mad68he de güzel ama o da sesli.

Silent switch bak bence.

Blue switch kadar sesli değildir sanırım değil mi? Eğer değilse benim için yeterli.

FPS oynuyorum fakat %75 klavye istiyorum.

Blue switch kadar sesli değildir sanırım değil mi? Eğer değilse benim için yeterli.

Blue switch kadar sesli değil rahatsız edici bir ses değil yani hoş bir ses hatta aulaf75 ten bahsediyorum bu arada fakat ak820 pro ile sesi benzer

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Blue switch kadar sesli değil rahatsız edici bir ses değil yani hoş bir ses hatta aulaf75 ten bahsediyorum bu arada fakat AK820 Pro ile sesi benzer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. Sanırım AK820 Pro alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı