Aula F75 vs SteelSeries Apex 3 TKL

zedwish

Femtopat
Daha fazla  
Yarın klavye alacağım, ilk başta F75'e karar vermiştim, sonra nedense içime pek sinmedi. Bilindik bir markadan bakmak istedim. Gözüme en uygun Apex 3 TKL geldi. Ne düşünüyorsunuz? Genelde CS ya da Battlefield tarzı oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
ence Apex 3 TKL gayet iyi bir tercih olur hocam, özellikle CS ve Battlefield gibi hızlı refleks gerektiren oyunlarda kompakt yapısı sayesinde fareye daha çok alan kalıyor. Tuşlar membran ama yumuşak ve sessiz, uzun oyunlarda da yorucu olmuyor. Mekanik hissiyatı istiyorsan Razer Huntsman Mini gibi alternatiflere bakabilirsin ama Apex 3 fiyat/performans açısından çok dengeli.

ence Apex 3 TKL gayet iyi bir tercih olur hocam, özellikle CS ve Battlefield gibi hızlı refleks gerektiren oyunlarda kompakt yapısı sayesinde fareye daha çok alan kalıyor. Tuşlar membran ama yumuşak ve sessiz, uzun oyunlarda da yorucu olmuyor. Mekanik hissiyatı istiyorsan Razer Huntsman Mini gibi alternatiflere bakabilirsin ama Apex 3 fiyat/performans açısından çok dengeli.
kızmayım hocalarım internetten falan baktığımda öyle demişlerdi bende hatırladıklarımı yazdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı