Aula F35 vs Apex 3 TKL

Amazon'da kaçırmazsanız Ajazz AK820 Pro var sıfır 2750 lira o çok iyi bir klavye onun dışın F75 de mükemmel bir klavye siz hangisi istiyorsanız onu alın AK820 Pro da alınabilir ama.

Peki bu ikisi arasından hangisini öneriyorsunuz? Ajazz AK820 mi yoksa Aula F75 mi? Bir de AK820 Pro ve AK922 aynı fiyat bandında. Neden ak 922 yerine onu önerdiniz anlatabilir misiniz? Klavye konusunda çok bilgisiz olduğumdan soruyorum. Bu arada bu üç ürünü karşılaştırırken sesin çok fazla çıkmasından rahatsız olduğumu da hesaba katarak son öneriniz ne olurdu acaba?

Bir de YouTube'da videolar çekiyor ve Kick'te yayınlar yapıyorum HyperX DuoCast kullanıyorum. Klavye sesi konusunda sıkıntı çeker miyim? Klavye ile mikrofonum arasında pek mesafe yok ve takır takır sesin yayına gitmesini hiç istemem.

Son düzenleme:
Çok yakın bir arkadaşımdan alacağım. Fiyat olarak 2000 TL uygun mudur? Yoksa bu fiyata veya maksimum 2500'e daha iyi bir klavye önerir misiniz?

Ürün ortalama ne kadar sürede şarj oluyor hocam? Bu tuşun basılı kalması ilk aldığınızdan beri mi devam ediyor?
bence değer bu arada gayet iyi piyasada daha pahalı normalde

Peki bu ikisi arasından hangisini öneriyorsunuz? Ajazz AK820 mi yoksa Aula F75 mi? Bir de AK820 Pro ve AK922 aynı fiyat bandında. Neden ak 922 yerine onu önerdiniz anlatabilir misiniz? Klavye konusunda çok bilgisiz olduğumdan soruyorum. Bu arada bu üç ürünü karşılaştırırken sesin çok fazla çıkmasından rahatsız olduğumu da hesaba katarak son öneriniz ne olurdu acaba?

Bir de YouTube'da videolar çekiyor ve Kick'te yayınlar yapıyorum HyperX DuoCast kullanıyorum. Klavye sesi konusunda sıkıntı çeker miyim? Klavye ile mikrofonum arasında pek mesafe yok ve takır takır sesin yayına gitmesini hiç istemem.

AK820 Pro'da dijital ekran var ayrıca sesi bana daha yumuşak ve daha tatlı geliyor o yüzden onu önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı